- Reklama -

Roko grupė „Skyders“ pristato naujausią dainą „Oligarchai“ ir ragina žmones aktyviau dalyvauti politikoj

Aštrių politinių ir socialinių temų nevengianti roko grupė „Skyders“ pristato naujausią dainą „Oligarchai“ ir ragina žmones aktyviau dalyvauti politikoje. Dainą rokeriai skiria Lietuvos ministrui pirmininkui, kuris, grupės lyderio nuomone, dirba kažkam, bet tik ne Lietuvos žmonėms.

„Esame pavargę nuo neoliberalaus š…., į kurį beveik 20 metų Lietuvą ir jos žmones murkdo tiek kairiųjų, tiek dešiniųjų vyriausybės. Nežinau, kodėl visokie kirkilai ir kubiliai yra tokie nuolankūs ponams. Kodėl per krizes diržus turi veržtis visi, išskyrus turtais pertekusius paslaptingus investuotojus ar vietinius oligarchėlius? Kodėl tas neteisingumas veja mūsų žmonės iš Lietuvos, o likusius apkrauna ponulių nesumokėtais mokesčiais. Kodėl įžūliai yra siaurinamos dirbančiųjų teisės? Kodėl sąmoningai žlugdomas smulkusis verslas? Gal tikrai mūsų vyriausybės tėra tik lėlės, valdomos stambiųjų korporacijų ir įtakingų oligarchų bei jų įgeidžių? Gana tyčiotis ir mūsų žmones vadinti runkeliais,“ – emocingai kalba grupės „Skyders“ lyderis Tomas Šileika.

Ši daina nėra apie kažką naują, apie tai žino ir kalba visi, ji tėra tik raginimas apie tai kalbėti dar drąsiau ir iškelti klausimus tiems, kurie buvo deleguoti atstovauti piliečiams. „Pripažinkime, kad esame skaldomi ir valdomi. Gal metas daryti išvadas,“ – kalba grupės nariai.

„Skyders“ sako, kad jei dabartinis darbo kodeksas bus paverstas į „darboholikų kodeksą“ (kitaip tariant, bus „liberalizuotas“), išplatins ir necenzūrinę dainos „Oligarchai“ versiją.

Klausyti : SKYDERS – Oligarchai

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!