- Reklama -

Patyrusi terorą mergaitė nepaleidžia savo globėjos N.Venckienės. Nuotrauka iš FB

Kaip chuntos perversmininkai bekomentuotų KK informaciją, pasirodo, kad laikraštis niekur neprašovė pro šalį. Viskas vyksta, kaip ir buvo klano suplanuota, ir svarbiausia – Lietuvoje dar pavyksta apkvailinti žmones ir jie išeina į perversmo mitingus, prisidengusius teisingumo ir demokratijos paieškų skrajutėmis.

Jeigu teisingai supratau, tai šiandien per T.Dapkaus laidą, atrodo, buvo pasakyta: buvo liepta FNTT tirti ir Mockaus veiklą, „tačiau vyrukai turėjo tvirtą stuburą ir netyrė“. Ir apskritai toje laidoje buvo tiek daug skirta  “netikusiai”, “sovietinei” Prezidentei, kad oligarcho Mockaus figūra iškyla kalbėjusiems kaip šviesus siluetas, apglėbęs Lietuvos žiniasklaidą.

Štai ir atsidengė kortos. Pasirodo, visa atleistų FNTT vadovų gelbėjimo ir jų paskelbimo šventaisiais akcija vyksta dėl to, kad taip reikia „Šventajam Mockui“.

Jeigu jau taip reikia, tai ši, kovo 24 d., gali būti paskelbta „Švento Mockaus vaikų žudymo diena“. Juolab, kad prieš keliasdešimt metų kaip tik kovo 24-ąją iš Karinės technikos remonto dirbtuvių Subačiaus gatvėje, Vilniuje, kur buvo apgyvendinti sunaikinto žydų geto likučiai – šeimos su vaikais – virš trijų šimtų vaikų buvo išvežta sušaudyti. Motinoms, kurios negalėjo atiduoti kūdikių, buvo leidžiama lydėti į pat kapo duobę. Sako, kad nuo ryto pradėjo burgzti mašinos ir tada…

Tada – beveik taip pat, kaip šiandien Garliavoje. Pradėjo urgzti policijos mašinos ir dešimt ekipažų apsupo Neringos Venckienės namus, kur slepėsi nuo siaubūnų maža, persekiojama mergaitė. Girdėjosi mergaitės klyksmas, nerimavo žmonės, tik generalinis prokuroras nekėlė ragelio. KK redaktorė negalėjo prisiskambinti ir S.Skverneliui.

Policija atsitraukė, palikdama sudaužytas močiutę L.Kedienę, jos seserį A. Skučienę ir … mėlynėmis nusėtą mergaitę.

Kas dabar dar drįs tvirtinti, kad mergaitė atiduodama į saugias rankas?

Policija išvažiavo, bet netrukus grįžo vėl. Matyt, gavo iš pedofiliškai nusiteikusių pareigūnų įsakymą žūt būt atvežti mergaitę, nes jie gi turi ją paslėpti sumuštą, suaugusių grubių vyrų ištampytą po kambarį, kai ši, mirtinai sugniaužusi kumštelius, laikėsi močiutės ir Skučienės. Jos, mergaitės, nusėto kraujosrūvomis kūnelio, niekas neturi matyti, kaip ir niekas neturi matyti, kokia „saugi“ tolimesnė jos lemtis.

Viskas suplanuota. Šiandien paima mergaitę, o rytoj – mitingas. Na tada – visus, kas nepatinka „Šventam Mockui“ – iššluoti su šluota. Žinoma, ir generalinį prokurorą su Prezidente. Tačiau bus netikėtumų… Prokurorą, žinoma, reiktų iššluoti, bet Prezidentė… Ji vienintelė iš didžiausio būrio politikų darė, ką galėjo. Jos skubų pareiškimą paskelbė tik du portalai. O Prezidentė rašė – neleistina prievarta prieš mergaitę. Tačiau perversmininkai, jaučiantys už nugaros tvirtą tikriausiai apmokamų „visuomenininkų“ ir garsaus „septintuko“ paramą, visais būdais stengėsi išvengti, nereaguoti į valstybės vadovės nuomonę. Nes juos šiuo klausimu juk tvirtai rėmė ir garsusis “intelektualas““ Kuolys, Medalinskas ir kiti teisieji valstybės strategai… Jie reikalavo juk tik teisingumo. Teisingumo FNTT vadukams, bet ne skriaudžiamai mergaitei.

Tai tiesa. Deja, tiesa yra tokia. Kas dar rytoj mitinge laikys plakatą prieš Prezidentę? Nereikia. Nebevarkite. Iškelkite tiesioginio valstybės šventojo portretą su jo pavarde. Tegyvuoja „Šventas Mockus“. Tebus įteisinta „Švento Mockaus Vaikų žudymo ir kankinimo diena“ – kovo 24 –oji. Galėtų būti plakatai ir su šiais tekstais: „Visi vaikų namai – atviri pedofilams“. Vaikų teisės netrukdo kankinamam vaikui klykti.

Kitąmet tą dieną galėsite ir garsiąją „kankinę“ Laimutę pakelti į Šventąsias. Juk ji, tik ji buvo kai kurių iš jūsų saugumo garantas ir todėl taip rūpinotės ja … Buvo…

Ir čia taip pat ne KK „išmislas“. Tos „bobelės“ tik vienos ir nuspėjo teisingai, kas čia vyksta ir kas viską organizuoja. Netikite? Skaitykite „Karštą komentarą“ iš naujo, o po to – melskitės, kad Dievas jūsų vaikų pagailėtų taip, kaip jūs nepagailite mažos nukentėjusios mergaitės našlaitės.

Beje, policijos komisaras neigia, kad pareigūnai kažką daužė ar tampė… Viso labo, anot jo, tai buvo barnis tarp pareigūnų ir antstolės, kuri labai jau norėjo besipriešinančią mergaitę išsitempti su savimi, o jie, mat, neleido…

Štai todėl ir turi būti nedelsiant pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl įvykių, kurie buvo ir kurie paliko žymes ant trijų žmonių kūnų.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!