- Reklama -
Žurnalistas ir prodiuseris Kristupas Krivickas

„Tai be abejonės geriausia, ką galėjau gauti gimtadienio proga!“, – su šypsena veide prisipažins garsus žurnalistas ir prodiuseris Kristupas Krivickas. Penktadienį, vasario 24-ąją, gimtadienį šventusiam K. Krivickui buvo įteikta įspūdinga dovana.

Būtent tą dieną viena didžiausių Lietuvoje televizijos prodiuserinių kompanijų „TV PRO media“, kurios pagrindinis akcininkas yra K. Krivickas, tapo didžiausios pasaulyje televizijos formatų pripažinimo ir apsaugos asociacijos „FRAPA“ (angl. Format Recognition and Protection Association) nare.

„Mums didelė garbė tapti pasaulinio garso organizacijos, kuri vienija įtakingiausius, žinomiausius ir populiariausius unikalių televizijos laidų formatų kūrėjus, nariais . Mano žiniomis, mes esame tokie pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje, todėl nuo šiol mūsų sukurtus autorinius formatus saugos ne tik Lietuvos autorių teisių agentūros, bet ir mūsų tarptautiniai partneriai“, – sėkme džiaugėsi garsus žurnalistas ir prodiuseris.

Pasak K. Krivicko, „FRAPA“ asociacija patikrina, pripažįsta ir apsaugo savo narių sukurtus originalius televizijos laidų formatus, todėl jos narėmis esančios prodiuserinės kompanijos tampa patikimais ir solidžiais partneriais užsienio televizijoms.

„„FRAPA“ nario logotipas – tai mūsų kuriamų autorinių televizijos formatų patikimumo garantas! Mūsų bendrovė dirbo su visomis lietuviškomis televizijomis ir sukūrė daugybę unikalių ir originalių laidų formatų, kurie buvo ypatingai sėkmingi. Dabar – geriausios mūsų idėjos ras kelią ir į užsienio televizijas, kurioms kiekvieną sezoną reikia vis naujų ir dar įdomesnių projektų. Televizijoms nėra svarbu, kokioje šalyje sukurtas produktas. Svarbiausia – jo sėkmė, todėl mūsų sukurtą formatą pamatyti užsienio televizijose tampa visiškai realu“, – įsitikinęs K. Krivickas.

Šių metų vasario 24-ąją „FRAPA“ asociacija atsiuntė narystės patvirtinimo laišką ir oficialiai pasveikino prodiuserinę kompaniją „TV PRO media“ tapus jų nare.

„Sveikiname tapus pasaulinės televizijos laidų formatų pripažinimo ir apsaugos asociacijos nariu. Tikimės abipusio naudingo bendradarbiavimo. Jūs sustiprinsite mūsų asociaciją, kurdami unikalius televizijos laidų formatus, o mes – atversime jums naujas galimybes juos realizuoti tarptautiniu mastu“, – laiške rašė „FRAPA“ asociacijos atstovė Ivonne Seggewiβ.

„Simboliška, kad narystė buvo patvirtinta būtent vasario 24-ąją dieną per mano 33-ąjį gimtadienį. Tai neabejotinai geriausia dovana, kurią galėjau gauti šiais metais. Narystė tokio lygio asociacijoje – tai naujas iššūkis, galimybės ir kelias, kuriuo mes užtikrintai, drąsiai ir ryžtingai eisime!“, – pasaulinės organizacijos pripažinimu džiaugėsi žinomas televizijos laidų prodiuseris K. Krivickas.

Prodiuserio, kurio visos kuriamos laidos sulaukė didžiulio žiūrovų pripažinimo bei nuolatos pirmavo žiūrimiausių ir populiariausių laidų dešimtukuose, artimiausias tikslas – kontraktas su užsienio televizijomis ir joms atstovaujančiomis prodiuserinėmis kompanijomis dėl geriausių laidų formatų rodymo kitose pasaulio šalyse.

„Tai – amerikietiškos svajonės išsipildymas! Įsivaizduokite, kad pirmą kartą Lietuvos istorijoje, mūsų šalyje sukurtas autorinis laidos formatas taptų žinomu, populiariu ir galiausiai virstų bestseleriu visame pasaulyje! Mes turime, ką pasiūlyti pasauliui ir tikime, kad jau greitai galėsime džiaugtis sėkmingais sandoriais!“, – ryžtingai nusiteikęs kalbėjo K. Krivickas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!