- Reklama -

KK nuotr.

Iš tiesų keisti žmonės tie „violetiniai“ – vos tik Rūta Janutienė perėjo į „Lietuvos rytą“ ir padarė keletą laidų „prieš Venckienę“, „Facebooke“ ir internetiniuose komentaruose prasidėjo totali „violetinė“ psichozė (arba isterija – kaip norit). Pakeitusi „stovyklą“ Janutienė į šuns dienas buvo dedama paskutiniais žodžiais… (tiksliau, tų žodžių visai nesirenkant).

Janutienės bičiulė Nijolė Oželytė, su kuria dedamoji į šuns dienas aktyviai dalyvavo po 2012 m. gegužės 17 d. vykusiuose mitinguose prie Prezidentūros ir eisenose, ir ta „Facebook“ išdėjo savo draugužę:

„Janutienės laidą stebint : džiaugiausi šiuo žmogumi, kaip džiaugiamasi kiekvienu iš savo bjaurasties bei melo ir gudravimo besivaduojančia žmogiška būtybe.. Tačiau net paskutinė moralinė padugnė neleistų sau taip bjauriai ir greitai “persiorientuoti”, begėdiškai, neva nustebus, išlupti akis stovint šalia Garliavos mergaitę visų akivaizdoje prievartavusio Černiausko, nutaisyti nieko nesuvokiančią buką fizionomiją, kai kitas žmogus aiškina, jog neįmanoma pasitikėti LT teismu, po to, kai jis nusprendė, kad Černiauskas neprievartavo vaiko, nors visa Lietuva matė ir tebemato, jei į youtube nueina, kaip Černiauskas vaiką prievartauja. O juk Rūta pamena, kaip pasakojau jai apie Černiausko ir aukšto Kauno policijos pareigūno pokalbį, nugirstą vienoje tv, jog bus išsuktas Černiauskas, tik tegul tyli, kai jo klaus, ar lietė vaiką.Va jau beveik metai tas baisia fizionomija gamtos paženklintas prievartautojas vykdo policijos nurodymą-bukai tyli, kaip ir šioje laidoje, kai jo tiesiai klausiama – “Lietei vaiką”??? Bukai tyli šlykščiažmogis. Taip pat bukai, šalia jo stovėdama, nuduoda nesuprantanti klausimo Janutienė, o juk prieš pusmetį sviedė mano žinią apie policijos ir prievartautojo suokalbį Černiauskui į fizionomiją kitos tv tiesioginėje laidoje. O gal teisūs gandai, kad mergelė nuo jaunystės laisva nebuvo ir tik vaidina, kai užduotį gauna, nuoširdžią kovotoją. Man skaudu tai suvokti, nes buvau įsileidus tą žmogų į širdį, kas atsitinka ypatingai retai, buvau patikėjusi, kad ji išsikapstė iš jaunystės išdavysčių ir purvo. Šleikštu. Nors, aišku, Kuznecovaitė – pati ta kompanija, moralė abiejų vienoda…“

O kaip tik nevadinama „prieš Venckienę“ kelias laidas surengusios Janutienės vedama laida „Nuoga tiesa“ – ir „Nuoga tiesa ar plika šikna“, ir „Nulupta tiesa“! Be to, žiūrint tą laidą, net buvo prisiminta rusų komedija „Nacionaliniai medžioklės ypatumai“ ir apsim..žusi karvė, transportuojama reaktyvinio naikintuvo bombų skyriuje.

Taigi, kai paskaitai komentarus ar socialinį tinklapį „Facebook“, galima susidaryti įspūdį, kad „violetiniai“ pablūdo – pradėjo „violetinį“ karą prieš Janutienę ir „pedofilų rytą“. Tačiau – turbūt teisybę kalba apie tuos „violetinius“ (kad smegenys pas juos „violetinės“): nes ne keikti, spjaudytis skrepliais komentaruose, o garbinti Janutienę, liaupsinti, ant rankų ją nešioti turėtų, šampanus, konjakus ir gėlių puokštes siųsti – nes juk Janutienė, nors vizualiai gali ir atrodyti, kad ji ir perėjo į kitą „stovyklą“, tačiau realybėje juk tiesia raudoną kilimą bėglei „violetinių“ stovyklos kandidatei į prezidentus, o „Drąsos kelio“ partijai – į Europos Parlamentą!

Atsimenate, ką sakė Neringa Venckienė per Seimo rinkimus dar vos prieš pusę metų? Kad „Drąsos keliui“ reklama nekainavo – nes visa žiniasklaida visus ketverius metus apie tą bylą rašė, rodė ir kitaip eskalavo. Kitaip sakant, ta Garliavos mergaitės istorija buvo nemokama reklama Neringai Venckienei ir komandai į Seimą patekti.

Dabar gi – naujas nemokamos reklamos etapas: Neringa Venckienė pasipustė padus iš Lietuvos ir… Vėl nemokama reklama: o kurgi Neringa Venckienė? Kur dingo Seimo narė? Ir t.t., ir pan. Taigi planas – nemokamai reklamuotis iki rinkimų (esant tokiai partijos reklamai ir tokiam žiniasklaidos dėmesiui pabėgusiai partijos lyderei, „Drąsos kelias“ tikrai galės gauti 1-2 Europos Parlamento mandatus) – einasi kaip sviestu patepta. Ir todėl…

Ar žino tie Janutienę puolantys „violetiniai“, kiek kainuoja eterio minutė „Lietuvos ryto“ televizijoje – toje pačioje, kurią jie pravardžiuoja „Pedofilų rytu“? Jeigu norėtumėte užsisakyti politinį reportažą, tai vienos minutės kaina – apie 3 tūkstančiai litų. O kiek reportažų „violetine“ tematika prirengia ir prirodo „Lietuvos ryto“ televizija? Kiek minučių tie reportažai? Paimkite ir paskaičiuokite savaitės reportažų skaičių, suskaičiuokite kiek minučių ir padauginkite iš trijų tūkstančių – gausite tą sumą, kiek reikėtų sumokėti už tą reklamą, kuri dabar nemokamai jums yra suteikiama.

Jeigu norėtumėte sudalyvauti „Lietuvos ryto“ diskusijų laidoje, tai oficialus įkainis – 10 tūkstančių litų.

Taigi, jeigu „Lietuvos rytas“ nemokamai nereklamuotų „Drąsos kelio“ ir jų lyderės, o už tą reklamą, kurią dabar gauna nemokamai, reikėtų susimokėti, ta „Drąsos kelio“ beveik 500 tūkst. litų dotacija iš valstybės biudžeto labai greitai ištirptų – štai tada „violetiniai“ suprastų, kiek kainuoja dabar gaunama nemokama reklama, ir apie šiltas vietas Europos Parlamente galėtų tik … pasvajot.

P.S. Povilas Gylys vienoje laidoje pasakė: „Kuo jūs daugiau mus puolat, tuo mums geriau“. Tai rodo, kad Seimo narys puikiai supranta, jog dabartinė situacija su Venckiene – politinis pranašumas: politinėje arenoje matomi ne tik valdantieji ar opozicija, bet ir, pvz., Povilas Gylys.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!