- Reklama -

Kodėl Vakarai nepasmerkia iškrypėliško akto prieš Ukrainos prezidentą, kuris ES nepasakė griežto "ne"? R.Dačkaus nuotr.

„Šaukštas deguto medaus statinę pagadina“, – sako liaudies patarlė. Tą patį galima pasakyti ir apie Ukrainoje prasidėjusią revoliuciją: nuogomis krūtimis protestuojančios ukrainiečių feministės, prieš TV kameras ir foto objektyvus sutūpusios eilute ir nusišlapinusios ant Ukrainos prezidento V.Janukovičiaus nuotraukų, sukompromitavo savo, kaip protestuotojų, vardą ir meta šešėlį Ukrainos integracijos ES siekiantiems šalininkams.

Jeigu iki šio „apšlapinimo akto“ dar buvo galima pamanyti, kad Kijeve vykstantys mitingai – tai ukrainiečių „šventas protestas“ prieš Ukrainos asociacijos sutarties su ES nepasirašiusį Ukrainos prezidentą, tai po pasaulį apskriejusių nuogų ukrainiečių feminisčių „šlapinimosi protesto“ nuotraukų visa šventa „ukrainietiškos revoliucijos“ idėja tampa purvina. Ukrainos opozicijos lyderiai tokį iškrypėlišką aktą turėtų pasmerkti ir nuo jo atsiriboti.

Nors ir koks bebūtų tas Ukrainos prezidentas, tačiau jis yra šalies prezidentas, ir taip tyčiotis net Vakarų užnugarį turinčioms nuogakrūtėms feministėms nevalia.

Ar už Prezidento išniekinimą šioms merginoms Ukrainoje neturėtų būti iškeltos baudžiamosios bylos? Turėtų. Ir nė viena Vakarų valstybė neturėtų šioms amoralioms personoms suteikti prieglobsčio nuo teisinio persekiojimo – jeigu toks būtų.

Apie tai, kad Ukrainoje neturėtų būti smurtaujama, savo susirūpinimus išreiškė ne viena Vakarų valstybė. Tačiau nesigirdėjo, kad nors vienas Vakarų lyderis – ar A.Merkel, ar D.Kameronas, ar kiti, – paragintų Ukrainos opoziciją laikytis santūrumo ar pasmerktų Ukrainos prezidento atvaizdą išniekinusias nuogakrūtes feministes. Jų šlapinimosi akcija viešoje vietoje – ES valstybėje – priminė iškrypėlišką aktą ir pažemino ne tik Ukrainos prezidentą, bet ir visą Europos Sąjungą.

Negi ES, toleruodama tokius iškrypėliškus aktus, tokiu būdu tikisi atsiplauti jai klijuojamą „iškrypėlių sąjungos“ etiketę?

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!