- Reklama -
Seimo narys Petras Gražulis mano, kad pederastai - baisiau už komunistus. KK nuotr.

-Šiandien Seime įvyko spaudos konferencija, skirta homoseksualų eitynėms. Konferencijoje pasisakė Seimo narė A.Pavilionienė, taip pat kalbėjo iš JAV atvykęs homoseksualizmo judėjimo pradininko JAV H.Milko sūnėnas S.Milkas, kuris irgi prisipažino esąs “toks pat”. Į konferenciją atvyko ir nemažai Lietuvoje reziduojančių užsienio šalių ambasadorių, kurie plojo homoseksualizmą propaguojantiems konferencijos dalyviams. Kaip jūs tą vertinate?

-Tai, kas vyksta Seime, yra marazmas. Faktiškai, padedant ES klerkams, griaunami valstybės pamatai. Tai yra dvasinis genocidas. Dėl to aš įsisegiau šią gedulo juostelę.

Labai gaila, kad mūsų valstybės institucijos išduoda tokiems renginiams leidimą – teismas paniekino įtvirtintas vertybes.

Kaip jūs žinote, šiemet sukanka 150 metų nuo 1863 metų sukilimo, kai buvo nužudyti to sukilimo vadovai. Šalia Lukiškių aikštės – ir KGB rūmai, kiek čia pralieto kraujo: politinių kalinių kiek nužudytų! Ir mes šitaip „pagerbiam“ atmintį visų, žuvusių už Lietuvos laisvę ir nepriklausomybę? Tai yra tragedija, išniekinimas mūsų aikštės.

Per 22 metus nesugebam pastatyti paminklo, įamžinti pagarbą tiems žmonėms, kurie padėjo galvas už Lietuvą, o šiandien mes tokiu renginiu išniekiname Lukiškių aikštę.

Aš manau, kad nedrįstų nė vienas okupantas šitaip žiauriai išniekinti mūsų aikštę, kaip tai vyksta nepriklausomoje Lietuvoje.

Prognozuoja greitą ES žlugimą

-Jeigu ir toliau bus einama tokiais tempais, kokią prognozuojate ES ateitį?

-Jeigu ir toliau bus einama tokiais tempais, kokiais šiuo metu eina Europos Sąjunga, vedama visų Europos Sąjungos klerkų, Europos Sąjungos laukia Romos imperijos likimas – jinai supus, sugrius. Kaip sugriuvo Romos imperija, Bizantijos imperija, kaip sugriuvo Babilono imperija ir visos kitos imperijos, kurios sužlugo, nes nusikaltimą puoselėjo ir saugojo kaip gėrį.

Tai yra nusikaltimas. Homoseksualus iškrypimas – tai yra blogis, su kuriuo reikia kovoti. Ypač jaunimą nuo jo apsaugoti – aiškinti, kad tai yra blogis, o ne jį puoselėti.

Jeigu mes puoselėjame blogį, o ne su blogiu kovojam, tai kokia mūsų valstybės ateitis? Neturi valstybė ateities. Ne tik Lietuva – neturi ateities visos Europos Sąjungos valstybės. Ir Europa sugrius labai greitai.

Siūlo lygiuotis į Rusiją ir Ukrainą

-Jūs pasveikinote Rusijos prezidentą V.Putiną, pasirašiusį įstatymą, draudžiantį homoseksualizmo propagandą Rusijoje. Ar gavote kokį atsakymą?

-Ne, negavau. Aš išsiunčiau oficialų pasveikinimą. Žiūrėkite, šiuo klausimu Rusija – apie kitus klausimus aš nekalbu – mums yra pavyzdys. Ir štai Ukrainoje parlamentas priiminėja dar griežtesnį įstatymą: ten siūlo už homoseksualių santykių propagavimą iki 7 metų laisvės atėmimą. Jau per pirmą skaitymą šiam įstatymo projektui Ukrainos parlamente buvo pritarta absoliučia balsų dauguma, ir aš manau, kad rudenį šis įstatymas bus priimtas.

Tai štai, į ką mes šiuo klausimu turime lygiuotis – į Ukrainą ir į Rusiją. Ir tikrai džiugu, kad jie nepasiduoda spaudimui nei ES klerkų, nei Amerikos prezidento, o apsaugos Rusijos, Ukrainos jaunimą nuo visiško degradavimo.

Jeigu būtų ir Lietuvoje priimti įstatymai, jie negalėtų nei gauti pinigų, nei propaguoti savo iškrypimo.

“Kas vyksta Europoje, yra tragedija”

-Spaudos konferencijoje Seime homoseksualizmo judėjimo pradininko Amerikoje vaikaitis padovanojo A.Pavilionienei knygą vaikams – knygą, kuri Kalifornijos valstijoje skaitoma vaikams darželiuose, yra mokyklose, – kurioje vaikai jau mažens supažindinami su homoseksualizmo pradininko Amerikoje H.Milko istorija, darbais. Ar tai reiškia, kad gerai dar nežinodami savo šalies istorijos, ir pas mus vaikai darželiuose jau bus mokomi homoseksualizmo istorijos? Ką jūs apie tai manote?

-Jau buvo bandoma ir Lietuvoje tai daryti. Buvo bandoma homoseksualams eiti į vaikų darželius, mokyklas, buvo dalinamos knygutės, kaip princas įsimylėjo princą, berniukams buvo liepiama lakuotis nagus, mergaitėms – rengtis kaip berniukams ir pan.

Tas procesas vyksta ne tik Amerikoje, bet ir visame „demokratiniame“ pasaulyje. Ir mes turime dėti visas pastangas ir neleisti luošinti mūsų vaikų.

O yra juk pasakyta: „Lenk medį, kol jaunas“. Ir jeigu trijų metų vaikui, kuris nežino, kas yra lytis, bus diegiama, kad tas pats su berniuku ar su mergaite, tai jis taip ir supras.

Taigi tai, kas vyksta Europoje, yra tragedija. Tai yra nusikaltėliai.

Čia susirinko tautos duobkasiai ir nusikaltėliai.

Šeštadienį protestuos

-Šeštadienį vyks homoseksualų paradas. Ką rengiatės daryti?

-Aš tikrai vyksiu, pareikšiu protestą. Renkamės 12 valandą Katedros aikštėje – visi, kurie nepritariame homoseksualų Gedimino prospekto ir Lukiškių aikštės išniekinimui, o po to, kokių imsimės veiksmų… Galbūt žygiuosime į Lukiškių aikštę – galbūt bandysime ją aptverti ir neleisti išniekinti visų, žuvusių Lukiškių aikštėje už laisvę ir nepriklausomybę.

Žinot, man taip dabar kalbama: toleruokim, nematykim. Neprisimename Lietuvos okupacijos istorijos, kaip 1940 metais Lietuvos valdžia įsileido sovietų kariuomenę ir kuo baigėsi?

Mes kovokim pirmoje stadijoje su vėžiu, o ne trečioje, ar ketvirtoje stadijoje.

Šiandien visom įmanomomis priemonėmis mes turime kovoti prieš paradus. Jie po to reikalaus santuokų, po santuokų jie prašys, kad galėtų įsivaikinti vaikus, po to eina įstatymai į Seimą, kad jie galėtų atiminėti iš šeimų vaikus ir pasiimti sau ir juos ten tvirkinti.

Todėl, aš manau, mes visomis įmanomomis priemonėmis kiek galima anksčiau kovoti su blogiu Lietuvoje, nes jį lengviau įveikti.

„Pederastai – baisiau negu komunistai“

-Jūs prašote šeštadienį leisti jums pasisakyti per homoseksualų eitynes. Ar nebijote dėl savo saugumo?

-Aš tikrai nebijau jų. Kadangi jie kalba, kad jie labai tolerantiški, tai tegul leidžia išsakyti ir kitą nuomonę – ką aš galvoju apie juos ir apie jų šituos paradus. Tai mes pamatysim, kiek jie demokratai yra ir kiek jie tolerantai yra.

Jie toleruoja tik save ir primeta savo nuomonę visai visuomenei. Aš sakau: jūs gyvenkite savo asmeninį gyvenimą, kokį jūs norit, darykite kovoje, ką norit, bet nepropaguokit, neikit į darželius, į mokyklas ir nežalokit mūsų jaunimo.

-Jūsų pasisakymus prieš homoseksualų paradus priešininkai bando paaiškinti, esą jūs taip darotės reklamą. Ką į tai atsakytumėte?

-Be abejonės, tai yra mano pozicija. Kol gėjai nevaikščiojo po upių krantus, Gražulis tylėjo. Ir apskritai prieš 30 metų aš nežinojau, kas tas homoseksualas. Iš viso manęs nedomino tie dalykai. O dabar kas yra? Tragedija kažkokia! Anksčiau buvo madinga būti komunistu, dabar – pederastu! Dar baisiau! Anksčiau komunistai drausmės bent turėjo laikytis, o dabar – viskas, jie gali ką nori daryt, pederastai! Baisiau negu komunistai!

-Tai ką darysit?

-Kovosim! Sovietmečiu sėdėjau kalėjime kovodamas prieš komunistus, o dabar, matyt, reikės sėsti į kalėjimą, kovojant su… pederastais. Nėra kito kelio!

-Ačiū už pokalbį.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!