- Reklama -

Prie šio fotomontažo parašęs "Persidažiusi", V.Lekstutis "išėjo atostogų"

Kovo 19 d., po kratų, Vaidas Lekstutis socialiniuose tinkluose savo paskyroje paskelbęs ryžtingus: „Tik nereikia mūsų gąsdinti“, „Kankinkit, budeliai, stipriau, iškęsiu, nedejuosiu! Patriotai 1:0 Amerikasosai, Laukiame sekančio raundo“, o kiek vėliau: „Bet aš vistiek gerbiu Putiną. Jis nuostabus prezidentas, o ne pahalujus amerikasosas. Kad mums tokį…“, vakar  jau pakėlė rankas.

„ Išeinu atostogų (neapmokamų). Kovoti vardan debilų, kurie visiškai nieko nesupranta, yra beprasmiška. Žmonės nenori žinoti. Jie renkasi pigų, beprasmį gyvenimo būdą, kurį Jiems liberastinė tvarka paduoda kartu su iliuzijomis. Suprantančių tikrąją Lietuvos situaciją Lietuvoje yra vos keli asmenys. Rašyti,bandyti parodyti realybę, kartotis dėl kelių asmenų yra neverta. Nebeerzinsiu VSD, D.Grybauskaitės ir kitų vakarų sistemai dirbančių asmenų bei struktūrų. Mano šeimai iškilo reali grėsmė, todėl renkuosi šeimą… . Ačiū tiems, kurie mane palaikėte. Neklausinėkite kodėl, kas ir kaip, tiesiog nenoriu rizikuoti savo vaikų ir artimųjų gyvybe“, – vakar socialiniame tinkle paskelbė Vaidas Lekstutis, vienas iš devynių, pas kuriuos kovo 19 d. buvo darytos kratos.

Tiesa, prieš „išeidamas atostogų“, jis nepamiršo ir „atsisveikinimo laiško“ prezidentei, prie fotomontažo su jos nuotrauka parašęs: „Persidažiusi“. Fotomontaže – „Ukrainos metų žmogaus“ Kijeve apdovanojimą atsiėmusi D.Grybauskaitė, ant kurios kostiumėlio – komjaunimo ženklelis, ant kaklo – ranka, „vedanti“ D.Grybauskaitė, o ant tos rankos – JAV vėliava; D.Grybauskaitė rankoje laiko „Ukrainos metų žmogaus“ apdovanojimą – kaulą (suprask, žuvusio per karą Ukrainoje), o pati esą stovi karo suniokotos Ukrainos fone.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!