- Reklama -

9 ha užimančiai "Vokietijos Karalystei" vadovauja "Karalius" Peteris Fitzekas. Stop kadras

2013 spalio 17 dieną Peteris Fitzekas, save tituluojantis “Vokietijos Karaliumi”, valdantis 9 hektarų žemės plotą, buvo nuteistas 3 mėnesiams kalėti už tai, kad vairavo savo BMW turėdamas savo paties sukurtos Vokietijos Karalystės išduotu vairuotojo pažymėjimu.

Peteris Fitzekas 2012 metų rugsėjo 16 dieną 9 hektarų žemės plote įkūrė naująją “Vokietijos karalystę”, kuri tapo autonomine Vokietijos dalimi. Karalystėje netgi patvirtino savo Karalystės Konstituciją, sveikatos apsaugos įstatymą ir kitus dalykus. Karalystėje yra ir tikrieji princai, kuriems taip pat suteikti titulai, pvz., tokie, kaip “Saksonijos karalius”.

Anksčiau Petertis Fitzekas kandidatavo į Wittenbergo miesto mero postą, Vokietijos parlamentą. Norėdamas pokyčių, bet negalėdamas pakeisti dabartinės Vokietijos politinės sistemos, Fitzekas nusprendė pats sukurti naują sistemą – įkurti “Vokietijos Karalystę”, kurioje galiotų jo išleisti įstatymai, kurie tarnautų visiems Karalystėje gyvenantiems žmonėms, o ne kapitalizmui ar mažam turtingųjų elitui.

Fitzekas priėjo išvados, kad dabartinė egzistuojanti Vokietijos sistema yra netinkama, todėl reikia kurti naują sistemą.

Fitzekas pradėjo ieškoti, kas galėtų palaikyti jo idėjas. Radęs bendraminčių Fritzekas pradėjo po truputį kurti “Vokietijos Karalystės” naujas struktūras. Pvz., įkūrė Voietijos Karalystės daržovių daržą, renginių rūmus, “Angelų” parduotuvę.

“Vokietijos Karalius” sako, jei žmonės priims ir laikysis jo Karalystės įstatymų, tuomet jiems bus lengviau gyventi.

Naujoje “Vokietijos Karalystėje” jau lankėsi Vokietijos federalinės policijos pareigūnai, kurie reikalavo pateikti Karalsytės pastatų dokumentus. 200 policinininkų valandų valandas darė kratą Karalystės pastatuose, norėdami įsitikinti, ar naujojoje karalystėje nėra įkurtas koks naujas nelegalus bankas ar koks draudimo verslas.

“Vokietijos Karalystė” turi ir “Reicho Technologijų Centrą”, taip pat įrengiama nauja Karalystės šildymo katilinė. Karalystė taip pat turi baigiamą kurti universitetą, ligoninę, kurioje gimę žmonės jau bus ne Vokietijos, bet Vokietijos Karalystės piliečiais. Karalystės ligoninė orientuosis ne į operacijas, o sveiką gyvenimo būdą.

Žmonės, kurie ten dirba, nusiteikę labai rimtai. Jie nelaiko savęs Vokietijos federalinės respublikos dalimi, o karalystės piliečiais.

“Karalystės piliečiams” nereikia mokėti mokesčių už nuomą, elektrą ar vandenį. Pietūs taip pat yra nemokami. Žmonės save patys išsilaiko. Karalystė taip pat turi savus pinigus, kurie išspausdinti su tikrais vandens ženklais. Karalystė save finansuoja iš sveikatos draudimų, savo veiklos. Didžioji dalis uždirbtų pinigų taip pat pervedami į bendrą bendruomenės sąskaitą.

Karalystė taip pat rengia įvairius mokamus seminarus, tokius kaip mokesčių, teisės tema, už kuriuos taip pat gauna pajamų.

Karalystė taip pat turi savo vizų režimą. Susidomėję Karalystės gyvenimu žmonės gali savaitei išbandyti joje pagyventi. Bandomuoju laikotarpiu stebima, ar žmogaus kalbos nesiskiria nuo jo darbų.

„Vokietijos Karalystė“ prisistato kaip “nevyriausybinė organizacija”.

“Vokietijos Karalystėje” šiuo metu gyvena apie 3500 žmonių.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!