- Reklama -

LR.Krepšinio federacijos prezidentas V.Garastas su D.Grybauskaite. Prezidentūros archyvo nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė valstybiniais apdovanojimais pagerbs Lietuvos jaunuosius krepšininkus Pasaulio jaunimo (iki 19 metų) krepšinio čempionate Latvijoje iškovojusius aukso medalius.

“Lietuvos jaunieji krepšininkai – geriausi pasaulyje. Tai garbingiausia pergalė. Didžiuojuosi, jog mūsų šalyje auga stiprūs, talentingi ir ryžtingi jaunieji sportininkai, kurie savo ryžtu ir darniu komandiniu darbu plačiai garsina Lietuvos vardą”, – sakė Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pasak šalies vadovės, krepšinis yra ypatinga sporto šaka, kurioje geriausi rezultatai pasiekiami visai komandai vieningai ir pasiaukojančiai siekiant pergalės. Prezidentės teigimu, jaunųjų krepšininkų susitelkimas, bendras darbas ir vienybė – pavyzdys sporte ir kasdieniniame šalies gyvenime. Respublikos Prezidentė pabrėžė, jog dirbdami išvien, kartu įveikdami kliūtis mes užtikrinsime sėkmingą valstybės raidą, pasieksime svarbių laimėjimų sporte, mene, visose šalies gyvenimo srityse.

Šalies vadovė taip pat dėkoja jaunųjų sportininkų tėvams, treneriams ir mokytojams, užauginusiems ir parengusiems jaunuosius pasaulio čempionus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!