- Reklama -

Prieš porą mėnesių regioninis transliuotojas „Tauragės radijas“ ir krašto laikraštis „Tauragės kurjeris“ paskelbę savo klausytojams ir skaitytojams „Metų tauragiškio“ rinkimus, jau rytoj visus pretendentus ir žiūrovus kviečia į renginį, kuriame iškilmingoje aplinkoje bus paskelbti 2011-ųjų metų bendruomenės lyderio, seniūno, filantropo, jaunojo talento, politiko, mokytojo, sportininko, kūrėjo, verslininko ir metų moters nominacijų nugalėtojai. Iškilmingą renginį vainikuos iš šių nominacijų nugalėtojų išrinktas „Metų tauragiškis“. Visiems nominuotiesiems bus įteikti organizatorių atminimo ženklai, nuostabios gėlių puokštės, gražiausi žodžiai ir dedikuojami muzikos kūriniai.

Anot šio renginio prodiuserio, „Tauragės radijo“ vieno iš įkūrėjų Valdo Latožos, rinkimai vyko dviem etapais. Pirmąjį etapą įveikė po trejetą pretendentų, kurie į minėtas nominacijas surinko daugiausia balsų. Vėliau iš jų buvo renkami nominacijų nugalėtojai. „Metų tauragiškio“ titulas atiteks tam, kuris iš visų dalyvavusiųjų rinkimuose surinko daugiausia balsų. V. Latoža sakė, kad rezultatai jau suvesti, tačiau laikomi paslaptyje ir bus atskleisti tik renginio metu.

„Metų tauragiškio“ koncertinėje programoje dalyvaus tauragiškiai operos solistas Liudas Mikalauskas ir dainininkė Diana Jasilionytė, Tauragės „Ugnies choras“, sportinių šokių pora Gytė Bliūdžiūtė ir Vykintas Širmas bei Kauno diksilendas „DixXband“.

Renginys vyks Tauragės kultūros rūmuose 2012 m. sausio 12 d. 18 val.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!