- Reklama -
Pakosa nuotr.

Prekybos ir pramogų centre BABILONAS įsikūrusioje „Čili picoje“ vasario 2 d. startuoja nuotaikingi karaokės vakarai, kuriems vadovaus Žaliojo Panevėžio choro vedlys, muzikinio teatro aktorius Vaidas Dzežulskis. Panevėžio kolegijos studentų atstovybė (PankoSA) organizuoja miesto karaoke čempionatą. Geriausių atlikėjų laukia BABILONO ir partnerių įsteigti prizai.

Ketvirtadienis – mažasis savaitgalis

Pirmiausia vyks keli atrankiniai karaokės vakarai, kuriuose geriausiai pasirodę panevėžiečiai bus apdovanoti įvairiais prizais ir gaus galimybę varžytis finaliniame etape. Finalo nugalėtojo laukia vertingas prizas.

„Jau nusistovėjo tradicija, kad ketvirtadienio vakarai tapo mažuoju studentų savaitgaliu, todėl norime pasiūlyti jaunimui ir kitiems įdomaus laisvalaikio pasiilgusiems panevėžiečiams vietą, kur galima maloniai praleisti vakarą,“– sako prie karaokės vakarų organizavimo prisidedantis Panevėžio kolegijos studentų atstovybės prezidentas Donatas Šniutė.

Geras laiko praleidimas

Ne vieną karaokės vakarą vedęs Vaidas Dzežulskis negailėjo gerų žodžių padainuoti susirenkantiems panevėžiečiams: „Niekam ne paslaptis, kad lietuviai – truputį susikaustę ir per daug santūrūs, bet į karaokės vakarus Panevėžyje susirenkanti publika žino, kur ir kodėl atėjo. Tokie vakarai visada būna labai smagūs“.

Anot V. Dzežulskio, karaokė yra geras laiko praleidimas už dyką. Dar daugiau, vakaro dalyviai gali ne tik smagiai pasilinksminti, bet ir neprarasdami geros nuotaikos pasivaržyti tarpusavyje ir laimėti įvairių prizų, todėl dalyvauti karaokės vakaruose tikrai verta.

Vertins komisija

Pasak vieno iš Panevėžio miesto karaoke čempionato organizatoriaus D. Šniutės, dalyvius, t. y. dainininkus, vertins speciali komisija. „Komisijoje, kuri kas kartą bus vis kitokia, dirbs profesionalai, kurie nešališkai galės įvertinti dainuojančius panevėžiečius. Žinoma, tai nebus dainų konkursas, tačiau nugalėti turi juk geriausiai dainuojantis Panevėžio gyventojas. Beje, bus renkamas ir publikos numylėtinis dainininkas. Jį rinks „Čili picos“ lankytojai, – sako vienas iš čempionato organizatorių. – Beje, kaip ir visada, norime palikti šiek tiek intrigos. Geriausio karaokė dainininko laukia tikrai vertingas prizas. O koks jis, sužinosite atvykę į pirmąjį Panevėžio miesto karaokė čempionato atrankos vakarą, vasario 2 d.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!