- Reklama -

Ryčio Dranseikos nuotr.

Birželio 9 ir 10 d. Kauno S. Dariaus ir S. Girėno oro uoste (Veiverių g. 132) tryliktą kartą vyks „Bike Show Millennium & Auto Show `2012, Lithuania“ renginiai, kuriais lankytojus organizatoriai nudžiugins iki šiol didžiausiu sportininkų, muzikantų ir renginių kiekiu – planuojama, jog per dvi renginių dienas pasirodys apie 450 dalyvių iš 17 pasaulio šalių. Šiemet šventė lankytojus stebins ne tik išaugusiu dalyvių skaičiumi, bet ir naujomis bei pamėgtomis atrakcijomis, įspūdingu šviesų šou ir gyvo garso koncertu. Veiks atrakcionų parkas, žurnalo Topgear „aistrų plovykla“, kitos nekasdienės pramogos.

„Visi vairuojantys, besiruošiantys vairuoti ar kada nors vairavę bet kokią transporto priemonę, privalo sudalyvauti, nes čia pamatys beveik visą motociklų ir automobilių technikos metamorfozę. Taip pat kiekvienas turės progą pasijusti tikru lenktynininku, betarpiškai pabendrauti su dalyviais, pravažiuoti kartu su „drifto“ karaliais, Lietuvos ralio ar slalomo čempionais. Nuo 1999 m. organizuojamas, Baltijos šalyse ir Rytų Europoje atitikmenų neturintis renginys kasmet plečiasi pasiūlydamas lankytojams vis daugiau pramogų ir reginių“, – teigia organizatoriai.

Birželio 9 d. „Bike show Millennium“ metu vyks Baltijos šalių „Supermoto“ čempionatas, „StuntShow“ motociklų ir Baltijos šalių „Scooter Stunt“ motorolerių akrobatinio vairavimo, taip pat Lietuvos motorolerių bei „Enduro“ kroso čempionatai, Europos motokroso čempionato kvalifikaciniai važiavimai. O pagrindiniu renginio akcentu taps pirmą kartą vyksiančios Lietuvos ir Baltarusijos komandų motobolo rungtynės. „Bike show Millennium“ vainikuos gyvo garso koncertas „Triskaideka tribute festival Millennium“, kuriame 10 muzikos grupių atliks Philip Sayce, Amy Winehouse, Bryan Adams, Ozzy Osbourne, AC/DC, Marilyn Manson, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Alejandro dainas. Renginį ves „Šančių princas“ Jurijus Smoriginas. Vakarą vainikuos šventinis fejerverkas.

Antrąją renginio dieną, birželio 10 d., „Auto Show Millennium“ metu S. Dariaus ir S. Girėno orouostas taps transporto technikos rojumi – čia bus galima išvysti S. Karoso, S. Brundzos, A.Eitučio, G.Rimkaus, Lietuvos klasikinių automobilių klubo ir kitų kolekcionierių senovinius bei visiškai naujus automobilius, taip pat LASF ralio, kroso, slalomo bei drago sporto klubų kovinius bolidus, patobulintus automobilius, elektromobilius, kartingus, motociklus, dviračius, bagius ir kt.. Šiemet šio grandiozinio renginio metu lankytojai galės stebėti ne tik žirgų konkūro varžybas bei žoliapjovių lenktynes, bet taip pat „Drift Challenge“ automobilių šoninio slydimo varžybas. Viena iš svarbiausių „Auto Show Millenium“ programos dalių – Europos motokroso čempionato finalas, kuriame dalyvaus lenktynininkai iš 17 šalių.

Vėl lankytojai kviečiami į akciją „Išgelbėk beglobį gyvūną”. Ši socialinė akcija organizuojama antrus metus iš eilės. Šiemet akcijoje dalyvaus visos beglobių gyvūnų prieglaudos, o daugiau nei 500 augintinių lauks naujų šeimininkų. Priglaudusieji beglobį gyvūną bus paremti nemokamais pašarais, kad būtų kaip iš pat pradžių prižiūrėti gyvūną – meilės gyvūnams neturi riboti nepritekliai.

Pernai „Bike show Millennium & Auto show, Lithuania“ renginiai sulaukė apie 100 tūkst. lankytojų iš visos Lietuvos ir užsienio.

Parengė Kristina Apanavičiūtė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!