- Reklama -
„Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Linas Dovydėnas

Aviacijos verslo įmonių grupė „Avia Solutions Group“ (ASG) kartu su dukterine kompanija „FL Technics“ stiprina savo pozicijas kompleksinės orlaivių techninės priežiūros ir remonto pasaulinėje paslaugų rinkoje įsteigdama naują įmonės atstovybę Kvala Lumpūre, Malaizijoje. Nauja atstovybė Azijos-Ramiojo vandenyno regione bus įrengta iki šių metų pabaigos.

„Planuotas kryptingas žengimas į Azijos-Ramiojo vandenyno šalių rinką, remiantis dabartinėmis prognozėmis, itin pasiteisina. Šio regiono paklausa ir poreikis aviacijai nuolat auga, tad metas didinti ir mūsų įmonės pajėgumus šiame regione, siekiant įgyvendinti vieną iš strateginių įmonės tikslų – tapti lokalia kompanija veikiančia globaliai“, – kompanijos plėtros galimybes komentuoja „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Linas Dovydėnas.

Pagal dabartines prognozes, Azijos regionui numatomas 4-8 proc. BVP augimas, tuo tarpu šis regionas įvardijamas kaip vienas sparčiausiai augančių aviacijos rinkoje, didėjant vartotojų rinkai. Pagal orlaivių gamintojos „Boeing“ prognozes, šiame regione per ateinančius dvidešimt metų numatomas 11,5 tūkst. komercinių orlaivių poreikis bei daugiau kaip 240 tūkst. techninio personalo paklausa. Oro transporto srautų augimas prognozuojamas apie 6.7 proc. kasmet

„Atstovybės Kvala Lumpūre siūlomi „Avia Solutions Group“ ir „FL Technics“ kompleksiniai aviacijos paslaugų sprendimai bus skirti aptarnauti sparčiai bevystantį Azijos-Ramiojo vandenyno regioną. Naujojo ofiso Malaizijoje tikslas – vadovaujantis „vieno langelio“ principu teikti aviacijos pramonės dalyviams ne tik linijinės orlaivių priežiūros, inžinerines, variklių valdymo paslaugas, tačiau ir patenkinti vis didėjančią variklių ir važiuoklių remonto, orlaivių detalių tiekimo, techninio personalo ruošimo (ypatingai juodajame sąraše esančių šalių oro linijų kompanijoms), orlaivių įgulų mokymų ir nuomos paklausas “ – sako L. Dovydėnas.

Pasak jo, naujos atstovybės vadovu taps Hermann Nagel, turintis ne tik didelę patirtį vietinėse Azijos-Ramiojo vandenyno rinkose, tačiau ir platų klientų ir partnerių tinklą. Pradinę darbuotojų komandą sudarys 3-4 žmonės, puikiai išmanantys aviacijos rinką šiame regione.

„FL Technics“ teikia orlaivių priežiūros paslaugas pagrindinėse bazėse Lietuvoje bei Ukrainoje ir šiuo metu yra viena didžiausių kompanijų Baltijos regione, NVS ir Rytų Europoje. Remiantis EASA Part 145, Part 147 ir Part M sertifikatais, kompanija aptarnauja „Airbus A320“, „Airbus 330“, „Airbus 340“, „Airbus 380“, „Boeing 737 CL“, „Boeing 737 NG“, „Boeing 747”, „Boeing 757“, „Boeing 767“, „Boeing 777“, „SAAB“, „ATR 42/72“, „Bombardier CRJ“ ir „Embraer 145“ tipų orlaivius.

Dirbdama „vieno langelio” principu, kompanija siūlo bazinės ir linijinės techninės priežiūros, variklių valdymo, inžinerinio palaikymo, atsarginių detalių ir komponentų paslaugas, bei techninius mokymus ir konsultacijas. Po britų linijinės priežiūros kompanijos „Storm Aviation Limited“ įsigijimo FL Technics“ teikia linijinės priežiūros paslaugas 24 linijinėse stotyse. Kompanija neseniai tapo vienos didžiausių orlaivių gamintojos pasaulyje „Boeing“ programos „GoldCare“, skirtos naujos kartos „787 Dreamliner“ ir „737 Next Generation“ orlaivių aptarnavimui, nare.

Apie „FL Technics“:

„FL Technics“ yra viena didžiausių kompleksinės orlaivių priežiūros ir remonto paslaugų įmonė Rytų Eurpoje, NVS bei Baltijos šalyse. „FL Technics” savo klientams siūlo ilgametę aviacijos patirtį ir individualiai kiekvienam klientui pritaikytus sprendimus: bazinę ir linijinę įvairių orlaivių tipų techninę priežiūrą, variklių valdymą, inžinerinį palaikymą ir techninės priežiūros planavimą, orlaivių atsargines dalis ir komponentus bei techninio mokymo paslaugas ir konsultacijas. Techninės priežiūros sprendimai yra įgyvendinami pagrindinėse bazėse Lietuvoje bei Ukrainoje ir linijinės (operatyviosios) techninės priežiūros stotyse, veikiančiose įvairiose Europos Sąjungos ir NVS valstybėse.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!