- Reklama -
Bridgestone Europe prezidentas ir vadovas Franko Anunciato Bridgestone vardu priėmė Tiekėjų inovacijų prizą iš BMW vairavimo dinamikos raidos viceprezidento Gerhard Kurz.

Bridgestone pelnė BMW Tiekėjų inovacijų prizą 2014 kategorijoje „Efektyvi dinamika“ už Bridgestone naują „Ologic“ technologiją CO2 optimizuotoms padangoms kurti BMW i3 elektriniam automobiliui.

Šį prizą oficialioje ceremonijoje Amsterdame spalio 1 dieną Bridgestone Europe prezidentui ir vadovui Franko Anunciato įteikė BMW vairavimo dinamikos raidos viceprezidentas Gerhard Kurz.

„Bridgestone jaučiasi labai pagerbta, nes BMW pasirinko ją išskirtinių padangų kūrimo partnerystei BMW elektrinių automobilių rinkiniui. BMW ir Bridgestone turi bendrą tvaraus mobilumo viziją, ir mes džiaugiamės gavę BMW Inovacijų prizą už mūsų naują „Ologic“ padangų technologiją,“ nurodo Anunciato.

BMW pasirinko Bridgestone tam, kad ji kurtų padangas, pagerinančias revoliucinių i3 elektrinių automobilių vairavimo dinamiką ir tvarią veiklą. „Ologic“ padangų diametras yra didesnis, o protektorius yra siauras, o tai sumažina padangos deformacijos galimybę ir energijos nuostolį vairavimo metu. Tokiu būdu šios padangos padeda sumažinti riedėjimo pasipriešinimą ir kartu išsaugoti saugumo rodiklius nė mažesnius nei tradicinių padangų.

Žemesnis riedėjimo pasipriešinimas užtikrina mažesnes kuro sąnaudas ir CO2 išleidimą bei prailgina elektrinio variklio važiavimo distanciją. Dėka dizaino ir novatoriškų medžiagų naudojimo, Bridgestone padangos, sukurtos pagal „Ologic“ technologiją, pildo visus BMW vairavimo dinamikos veiklos reikalavimus.

Bridgestone šiuo metu yra išskirtinis padangų tiekėjas BMW „i“ serijos automobiliams, užtikrinantis „Ologic“ technologijos Ecopia EP500 padangas elektriniam automobiliui BMW i3 ir Potenza S001 sportines padangas BMW i8 elektriniam hibridiniam automobiliui.

BWM Group įteikia 2014 metų Inovacijų prizus septyniose kategorijose bei ypatingą „Inovacijų partnerystės“ prizą. Šios kategorijos apima technologijų sritis, kuriose kompanija vadovaus individualaus mobilumo ateičiai kaip aukščiausios klasės gamintoja.

Apie Bridgestone Europe

Kompanija Bridgestone Europe (BSEU), kurios pagrindinis biurų centras yra Briuselyje, yra svarbi regioninė struktūrinė dalis Tokijuje įsikūrusios Bridgestone Corp., kuri yra pasaulyje didžiausia padangų ir kitų gumos produktų gamintoja. Bridgestone Europe turi tyrimų ir kūrimo centrą, 9 gamyklas ir biurus daugiau nei 30 pasaulio šalių su 12 500 darbuotojų. BSEU padangos yra parduodamos tiek Europoje, tiek kituose pasaulio regionuose.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!