- Reklama -
KK nuotr.

Nuo vasario 26 d. nepriklausomam elektros energijos tiekėjui „Enefit“ vadovauti pradės Artūras Šyvokas, anksčiau ėjęs „Enefit“ pardavimų vadovo pareigas. Naujajame poste A. Šyvokas pakeičia Liudą Liutkevičių, kuris pereina dirbti į „Litgrid“.

„Džiaugiamės ir sveikiname Artūrą Šyvoką tapus „Enefit“ vadovu. Pastaruosius kelerius metus jis demonstravo puikius darbo rezultatus ir buvo vertinamas kaip atsakingas ir atviras naujoms idėjoms vadovas. Smagu, kad direktoriaus postą užima asmuo iš kompanijos vidaus – tikimės nuoseklios tolimesnės verslo plėtros Lietuvoje“, – sakė „Enefit“ motininės įmonės „Eesti Energia“ pardavimų vadovas Karla Agan.

Naujasis „Enefit“ vadovas bendrovėje dirba nuo 2010 metų. Anksčiau jis atstovavo „Euler Hermes Services Lietuva“.

„Šiuo metu „Enefit“ užima apie 12 proc. laisvosios elektros rinkos dalį, tačiau turime ambicijų ją didinti. Esame vienintelis tiekėjas Lietuvoje, galintis pasiūlyti fiksuotą elektros tarifą net 5 metų laikotarpiui. O klientai vis dažniau nori pasirašyti ilgalaikes sutartis, kad apsisaugotų nuo staigių elektros kainų svyravimų ir netikėtų išlaidų“, – teigia naujasis „Enefit“ generalinis direktorius A. Šyvokas.

„Eesti Energia“ pardavimų vadovas K. Agan padėkojo Liudui Liutkevičiui, kuris vadovavo „Enefit“ nuo 2009 metų, o nuo vasario 26 dienos pradeda eiti „Litgrid“ strategijos departamento direktoriaus pareigas.

„Per pastaruosius ketverius metus L. Liutkevičius atliko puikų darbą. Jo dėka „Enefit“ tapo žinomas kaip profesionalus, draugiškas klientams, lankstus ir ilgiausią kainų garantiją Lietuvoje siūlantis elektros tiekėjas. Liudas yra puikus elektros energijos rinkos ekspertas. Linkime jam sėkmės įgyvendinant ateities planus“, – sakė K. Agan.

„Enefit“ yra didžiausios Baltijos šalyse elektros gamintojos „Eesti Energia“ dukterinė įmonė. Laisvoje Lietuvos elektros rinkoje bendrovė veikia nuo 2007 metų. „Enefit“ klientams garantuoja ilgalaikį stabilumą, nes prekiauja motininės įmonės gaminama energija. „Eesti Energia“ – vienintelė Baltijos šalių elektros gamintoja, kontroliuojanti visą energijos gamybos grandinę ir nepriklausanti nuo išorinių energijos šaltinių tiekėjų.

Apie „Enefit“

Enefit UAB yra nepriklausoma elektros tiekėja, viena iš Lietuvos laisvos elektros rinkos lyderių. Bendrovė yra didžiausios Baltijos šalyse ir nuo importuojamo kuro nepriklausomos elektros energijos gamintojos „Eesti Energia” dukterinė įmonė, todėl gali užtikrinti vartotojams didelius elektros energijos kiekius ir ilgalaikį kainų stabilumą. Lietuvoje „Enefit“ veiklą vykdo nuo 2007 metų ir siūlo platų spektrą įvairių elektros produktų-tarifų. 2013 m. bendrovė vien Lietuvoje savo klientams planuoja patiekti apie 860 GWh elektros energijos. Šią estiško kapitalo bendrovę elektros tiekėju yra pasirinkę tokios įmonės kaip „Fazer“, „Grigiškės“, „TEO“, „NEO Group“, „Žemaitijos pienas“ ir kitos.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!