- Reklama -

Aukščiausios Tarybos – Atkuriamojo Seimo pirmininkas V.Landsbergis. KK nuotr.

Sandrauga „Kitokia Lietuva“ ne kartą pareiškė, kad pagrindinių politinių partijų veikla neužtikrina Lietuvos Respublikos vystymosi pažangos, atvirkščiai, Lietuva vis daugiau tampa ES valstybių tarpe atsilikusia šalimi.

Politinių partijų valdymas yra apimtas stagnacijos, to pasėkoje naujais politikais nepakankamai atnaujinamas Seimas su visomis iš to sekančiomis išvadomis.

Neatsitiktinai politinėmis partijomis labiausiai nepasitikima visose gyventojų apklausose.

Tai, kas pasakyta, visų pirma, liečia TS-LKD partiją. Dėl netinkamo partijos valdymo, TS-LKD prarado galimybę formuoti Seimo valdančiąją daugumą, ko pasekmėje valdančiąją daugumą formavo partija, sėdinti teisiamųjų suole.

Vykstantys TS-LKD partijos pirmininko rinkimai, jeigu partijos nariai atsakingai pasielgs, gali būti būtinų ir neatidėliotinų pokyčių partijos vadovavime pradžia. Tokia galimybė yra susijusi su prof. Vytauto Landsbergio kandidatūros iškėlimu į partijos pirmininko postą.

Sandrauga „Kitokia Lietuva“ įdėmiai stebi vykstančius rinkimus. Viešojoje erdvėje paskelbti rinkimų rezultatai rodo, kad TS-LKD partijos nariai, ypač didžiausių Lietuvos miestų, kur pirmenybė buvo atiduota prof. Vytautui Landsbergiui, supranta momento svarbą. Nei vienam pretendentui į pirmininkus nesurinkus daugiau kaip pusės rinkimuose dalyvavusių kolegų balsų, vyks antrasis rinkimų turas.

Sandrauga „Kitokia Lietuva“ dar kartą pareiškia savo įsitikinimą, kad viena iš pagrindinių Lietuvos politinių partijų – partija TS-LKD turi visas galimybes tapti pažangia ir atsakinga už Lietuvos ateitį politine partija.

Šiandien situacija tokia, kad bet kurio atveju prof. Vytautas Landsbergis nei laimės, nei pralaimės. Laimės ar pralaimės TS-LKD partija, o tuo pačiu ir mes visi.

Sandrauga „Kitokia Lietuva“ tikisi, kad tai geriau už mus supranta tie, kurie savo aktyviu dalyvavimu ir balsais nulems atitinkamą pasirinkimą.

Prezidiumo vardu

K. Pūkas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!