- Reklama -

R.Paksas (KK nuotr.)

Šį šeštadienį Raseiniuose surengtame partijos Tvarka ir teisingumas Tarybos posėdyje jo dalyviai pakvietė šalies vadovę D. Grybauskaitę imtis iniciatyvos iš esmės pakeisti šalies vidaus politiką.

„Valstybės išlikimui kilęs pavojus dėl emigracijos šiandien yra ne ką menkesnis negu bet kokia kita galima grėsmė Lietuvos Respublikai“, – sakoma priimtoje rezoliucijoje. Posėdžio dalyviai, pasiryžę palaikyti visus neatidėliotinus sprendimus, kurie skatintų jaunų žmonių išlikimą tėvynėje, gimstamumą, nacionalinio pasididžiavimo dalykus, tvarką ir teisingumą valstybėje, prašo šalies vadovę įpareigoti Vyriausybę ir Seimą, kitas valstybės valdžios institucijas per kuo trumpesnį laiką parengti Lietuvos valstybės išsaugojimo programą.

Vertindamas dabartinę situaciją, apie tai, kad ciniškas, kupinas patyčių valdžios požiūris į piliečius, absoliutus abejingumas jų problemoms darbščiausiai ir labiausiai išsilavinusius tiesiog veja iš Lietuvos, posėdyje kalbėjo ne vienas jo dalyvis. Partijos lyderis, Prezidentas R. Paksas savo kalboje akcentavo būtinybę visas partijos jėgas skirti uždegti visuomenę.

„Mes privalėsime žmonėse sunaikinti abejingumą dėl valstybės ir įkvėpti drąsos pilietinei diktatūrai. Kad visuomenė diktuotų politikams ir valstybės tarnautojams, o ne šie diktuotų visuomenei savanaudiškus teisės aktus ir nustatytų ją skurdinančias taisykles“, – sakė politikas.

Partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas R. Paksas tarybos nariams pristatė ir partijos artimiausių metų veiklos gaires siūlant Lietuvai esmines permainas šalies valdžios ir valdymo sistemoje, būdus spręsti nedarbo ir emigracijos problemas.

Partijos kandidatu liepos mėnesį vyksiančiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Klaipėdos Danės rinkimų apygardoje partijos taryba patvirtino verslininką Vytautą Vaičių.

Taip pat tarybos posėdyje daug dėmesio buvo skirta diskusijoms apie partijos valdymo struktūrą, partijos įstatų atnaujinimo klausimams, diskutuota apie partijos skyrių darbą praėjusių savivaldybių rinkimų metu ir kalbėta apie tinkamą pasirengimą kitų metų Seimo rinkimams.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!