- Reklama -

Prezidentė susitiko su naujai išrinktu Darbo partijos pirmininku Valentinu Mazuroniu. Nuotr. iš lrp.lt/R.Dačkaus
"Dėkoju, kad Prezidentė atrado laiko susitikti ir konstruktyviai aptarti svarbiausius Seimo, Vyriausybės ir užsienio politikos klausimus“, - po susitikimo paskelbė V.Mazuronis. Nuotr. iš lrp.lt/R.Dačkaus
Prezidentė susitiko su naujuoju TS-LKD partijos pirmininku Gabrieliumi Landsbergiu. Nuotr. iš lrp.lt/R.Dačkaus
Nuotr. iš lrp.lt/R.Dačkaus

Penktadienį Prezidentė priėmė naujai išrinktus TS-LKD ir Darbo partijos vadovus.  Oficialiame Prezidentės tinklapyje skelbiama, jog tai – darbiniai susitikimai.

Politikai savo susitikimus su Prezidente pakomentavo socialiniame tinkle.

„Šiandien susitikau su Prezidente Dalia Grybauskaite. Dėkoju, kad Prezidentė atrado laiko susitikti ir konstruktyviai aptarti svarbiausius Seimo, Vyriausybės ir užsienio politikos klausimus“, – savo paskyroje „Facebook“ paskelbė prieš savaitę išrinktas Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis.

„Tik ką susitikome su Lietuvos Respublikos Prezidente Dalia Grybauskaite. Nuoširdžiai pasidžiaugiau jos metiniu pranešimu, nes problemas ir Lietuvai kylančius iššūkius matome labai panašiai. Skyrėme dėmesio ES ir Rusijos santykių ataskaitai, kurią aš rengiu Europos Parlamente ir kuri, patvirtinta Europos Parlamente, atsiguls ant Vadovų tarybos stalo jau beveik po dviejų savaičių nuo balsavimo. Tikiuosi, kad ataskaita pastiprins Vadovų tarybos, mūsų prezidentės ir Vadovų tarybos vadovo Donaldo Tusko pozicijas, jei jie ieškos susitelkimo griežtesniam tekstui prieš Rusiją ar sankcijų pratęsimo“, – savo paskyroje „Facebook“ paskelbė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!