- Reklama -

Vytautas Gapšys. KK nuotr.

Viešojoje erdvėje pasklidus spekuliacijoms dėl Darbo partijos advokatės ligos ir tariamo partijos siekio vilkinti bylą Lietuvos apeliaciniame teisme, partijos atstovai primena, kad, nepaisant Darbo partijos prieštaravimų, advokatę Violetą Bazienę partijos gynėja paskyrė Vilniaus apygardos teismas, nesuteikiant Darbo partijai galimybės pačiai pasirinkti savo gynėjo.

Tokia galimybė iki šiol nėra suteikta partijai, o jos interesams teisme atstovauja ne pačios partijos pasirinktas, o valstybės paskirtas advokatas, todėl bet kokios insinuacijos dėl Darbo partijos ir V. Bazienės ligos neturi jokio pagrindo.

Taip pat Darbo partija primena, kad partijos bylos nagrinėjimo metu, kuris tęsiasi jau 8 metus, sirgo ne tik proceso dalyviai, bet ir teisėjai, todėl teigti, kad šios ligos yra kaip nors susijusios su bylos nagrinėjimu, yra nelogiška ir neteisinga.

Kaip ir anksčiau, Darbo partija siekia kuo skubesnio bylos nagrinėjimo, tačiau taip pat reikalauja sąžiningo, skaidraus ir nešališko teismo proceso.

Darbo partija viliasi, kad advokatė V. Bauzienė greitai pasveiks ir partijos bylos nagrinėjimo procesas galės netrukdomai tęstis toliau.

Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas

Vytautas Gapšys

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!