- Reklama -

Širvintų rajone politiniai oponentai niekaip negali susitaikyti su Živilės Pinskuvienės laimėjimu tiesiuoginiuose mero rinkimuose. KK nuotr.

Viešojoje erdvėje pasigirdus kalboms apie tariamus rinkimų pažeidimus, kurie esą buvo padaryti Širvintų rajone Darbo partijos kandidatės Živilės Pinskuvienės naudai, Darbo partijos rinkimų štabas pareiškia, kad šie gandai yra nepagrįsti, o abejoti rinkimų rezultatais Širvintų rajone nėra jokio pagrindo.

„Nematome jokios priežasties abejoti rinkimų rezultatais Širvintų rajone. Jeigu rinkimų metu rajone ir buvo pažeidimų, jie buvo nukreipti prieš mūsų kandidatę Živilę Pinskuvienę, kuriai ši rinkimų kampanija buvo itin sunki, nes teko susidurti su aršiu oponentų pasipriešinimu, nesąžiningumo, šmeižto ir provokacijų lavina, tačiau, nepaisant visų kaltinimų, jai pavyko garbingai atsilaikyti ir sėkmingai laimėti šiuos rinkimus“, — sako Darbo partijos rinkimų štabo vadovas Vytautas Gapšys.

Kalbėdamas apie vakar per vieną televizijos kanalą parodytą reportažą apie neva užfiksuotus pažeidimus Širvintų rajone Darbo partijos naudai, V. Gapšys pabrėžė, kad reportaže buvo parodyta tikrovės neatitinkanti informacija, šmeižianti Darbo partiją ir Ž. Pinskuvienę.

„Reportaže buvo bandoma suformuoti nuomonę, esą Ž. Pinskuvienė nesąžiningai laimėjo rinkimus. Buvo parodytas specialiai supainiotas vaizdas, pateikiant įvykius, dėl kurių pati Darbo partija yra kreipusis į policiją, taip, lyg tai būtų Darbo partijos padaryti pažeidimai. Toks žurnalistų elgesys yra visiškai nepriimtinas“, — pabrėžia V. Gapšys.

V. Gapšys įsitikinęs, kad rinkimų rezultatai Širvintų rajone atspindi tikrąją rajono rinkėjų valią, ragina Ž. Pinskuvienės oponentus garbingai priimti pralaimėjimo faktą

„Girdime visuomenės nusivylimą dėl to, kad po pirmųjų Lietuvos istorijoje tiesioginių merų rinkimų sąžiningai išrinkus merus bandoma diskredituoti pasitelkiant šmeižtą, melą ir manipuliacijas. Toks elgesys ne tik yra negarbingas išrinktų merų atžvilgiu, bet ir diskredituoja pačią tiesioginių merų rinkimų idėją. Todėl kviečiame visus gerbti rinkimų rezultatus ir leisti išrinktiems merams pradėti savo darbą“, — sako V. Gapšys.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!