- Reklama -
Perėjūnas iš Socialdemokratų ir Darbo partijų verslininkas Alvydas Pocius (kairėje) antras asmuo, pašalintas iš 'Fronto' partijos. Jis buvo užsimojęs nušalinti A.Paleckį iš partijos pirmininko posto ir pats tapti 'Fronto' vadovu

Šiandien „Fronto“ partijos taryba Vilniuje, atsižvelgusi į partijos Etikos komisijos vienbalsį sprendimą, 29 balsais už, 1 susilaikius ir 1 esant prieš patvirtino ankstesnį prezidiumo sprendimą pašalinti Audrių Butkevičių iš partijos ir pašalino iš jos panašią destrukcinę veiklą vykdžiusį vieną iš A. Paleckio pavaduotojų Alvydą Pocių.

„Taryba konstatavo, kad šie žmonės iškėlę savo asmenines ambicijas virš partijos kairiosios ideologijos ir tikslų. Netoleruotina, kuomet partijos nariai atvirai ir sąmoningai žemina partijos autoritetą viešumoje arba paraleliai dirba kitoms politinėms jėgoms.

„Frontas“ nepasiduos jį materialiai parėmusių narių politiniam spaudimui. Tai partija, kuri buvo, yra ir liks paprastų, iš savo darbo gyvenančių žmonių interesų reiškėja ir gynėja.

„Fronto“ pagrindinis tikslas – laisva nuo politinio, ekonominio ir moralinio engimo Lietuva, valstybė, paremta socialiniu teisingumu ir solidarumu“, – rašoma partijos „Frontas“ pranešime spaudai.

2009-05-02

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!