- Reklama -

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė. KK nuotr.

„Tikiuosi, Seimas atmes abejotiną Darbo partijos pirmininkės L.Graužinienės iniciatyvą – Baudžiamojo kodekso pataisų projektą, švelninantį atsakomybę už teismo įžeidimą bei šmeižtą. Jei būtų priimta siūloma nuostata, tai galėtų iššaukti pasityčiojimų iš teismų ir teisėjų protrūkį, vykdomą tų formaliai jokio turto nei lėšų neturinčių asmenų, kurių baudos negąsdina. Dabar galima laisvės atėmimo bausmė nuo tokių veiksmų sulaiko“, – savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ parašė Seimo TS-LKD frakcijos narys Jurgis Razma.

Jo nuomone, akivaizdu, kad ši iniciatyva skirta Darbo partijos garbės pirmininko V.Uspaskich situacijai spręsti siekiant jį apsaugoti nuo galimos laisvės atėmimo bausmės už teismo įžeidimą.

„Atrodo, kad Seimo pirmininkė pasiryžusi aukoti savo autoriteto likučius, kad tik įsiteiktų į aukščiausius politinius postus ją iškėlusiam V.Uspaskich“, – mano Seimo narys J.Razma.

Jis teigia nenustebsiantis, jei šis projektas skubiai būtų įrašytas į neeilinės Seimo sesijos programą. „Belieka tikėtis, kad socialdemokratai nėra davę įžadų palaikyti tą projektą ir galės prisidėti prie opozicijos jį atmetant“, – savo paskyroje „Facebook“ rašo parlamentaras Jurgis Razma.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!