- Reklama -

KK turimi dokumentai rodo, kad "prisidirbęs" Kauno meras Andrius Kupčinskas (dešinėje), tačiau "kaltininku" padarytas ir nubaustas Lietuvos teisininkų draugijos Kauno skyriaus pirmininkas V.Molis. KK nuotr.

Susidorojimas. Taip galima pavadinti konservatoriaus Andriaus Kupčinsko vadovaujamos Kauno miesto tarybos 2013 m. birželio 6 d. sprendimą atleisti iš Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigų Lietuvos teisininkų draugijos Kauno skyriaus pirmininką Vygaudą Molį.

Kaip teigiama 2013 m. birželio 5 d. „Aiškinamajame rašte“, „V.Molį siūloma atleisti iš pareigų už netinkamai parengtą ir paruoštą taikos sutartį tarp Kauno miesto savivaldybės ir UAB „Kamesta“ bei dėl to galimai padarius didelę finansinę žalą Kauno miesto savivaldybei“.

Tuo tarpu oficialiame Kauno miesto savivaldybės pranešime jokios V.Molio atleidimo priežastys apskritai nenurodytos. Net tos – politinės.

„Ketvirtadienį Kauno miesto taryba pritarė siūlymui atleisti iš pareigų Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorių Vygaudą Molį. Slapto balsavimo metu už šį sprendimą balsavo 27, prieš – 7 tarybos nariai. V.Molis Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas ėjo nuo 2011 m. lapkričio mėnesio“, – teigiama oficialiame Kauno miesto savivaldybės pranešime.

Štai taip: tiesiog vieną naktį Kauno merui ar kokiam kitam suinteresuotam tarybos nariui gali apsireikšti kokia nors „dvasia“ ir viskas – žiūrėk, ryte jau kuo nors „politiškai nebepasitiki“.„Dvasiai“ pašnabždėjus, slaptas balsavimas ir – lauk iš posto.

Deja, „Karšto komentaro“ turimi dokumentai rodo, kad „prisidirbo“ pats Kauno meras, ir gelbėdamas savo bei savo bendrapartiečių kailį paskubėjo savivaldybėje surasti ir nubausti „kaltininką“.

Taigi ar pačiam Kauno merui A.Kupčinskui būtent dėl „Kamestos“ ir Kauno miesto savivaldybės istorijos neturėtų būti iškelta baudžiamoji byla?

Plačiau skaitykite laikraštyje „Karštas komentaras“.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!