- Reklama -

Seimo narys Kęstutis Masiulis. KK nuotr.

Seimas nesikreips į Generalinę prokuratūrą, kad būtų pradėta Seimo narės Neringos Venckienės ekstradicijos procedūra.

Už tai, kad būtų kreiptasi į Generalinę prokuratūrą dėl N.Venckienės ekstradicijos proceso pradžios, balsavo tik 20 Seimo narių, 52 parlamentarai balsavo prieš, o 25 susilaikė.

Šis Seimo „Drąsos kelio“ frakcijos, partijos Tvarka ir teisingumas ir dalies darbiečių nutarimo projektas nebus redaguojamas ir iš naujo svarstomas – už tai, kad projektas būtų atmestas, balsavo net 70 Seimo narių. Už tolesnį jo redagavimą ir svarstymą – tik 28.

Seimo narys konservatorius Kęstutis Masiulis svarstant šį nutarimo projektą sakė norįs apginti Neringą Venckienę nuo „Drąsos kelio“ ir jų iniciatyvos – Neringos Venckienės ekstradicijos. Konservatorius stebėjosi, kodėl „Drąsos kelias“ nori priversti prokurorus N.Venckienę pargabenti į Lietuvą.

„Nuoširdžiai sakau jums – tegul gyvena N.Venckienė, kur nori: Vladivostoke, Černygove ar Vienoje“, – iš Seimo tribūnos kalbėjo Kęstutis Masiulis.

Tačiau jis teigė nemanąs, kad nedirbdama ji gali būti Seimo narė.

Konservatoriaus nuomone, reikėtų leisti N.Venckienei gyventi, kur ji nori, tačiau gyvendama, kur ji nori, ji neturėtų būti Seimo narė.

„Leiskime Neringai Venckienei gyventi, kur ji nori“, – sakė K.Masiulis ir pridūrė: „Negalime toleruoti, kad ji nedirba Seime“.

Parlamentaro nuomone, prokuratūrai neturėtų būti nurodoma, kaip jai dirbti, o Neringai Venckienei – kur ji turi gyventi.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!