- Reklama -

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė . KK nuotr.

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė mano, kad Valstybės saugumo departamento pažymos paviešinimas yra gerai suplanuota akcija.

„Nelendant į turinį, aš tikrai galvoju, kad buvo suplanuotas veiksmas, susijęs su rinkimais“, – „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ teigė Seimo pirmininkė L.Graužinienė.

„Kaip skiepas, atrodo, taip profesorius Landsbergis įvertino?“ – paklausė laidos vedėjas Aurimas Perednis.

“Jeigu kas atidžiai skaitė profesorių Landsbergį, ten jis labai viską ir parašė, tiesiog net šiek tiek pakomentuodamas ir turinį. Aš vertinu taip, kad tokie žaidimai neturi vykti valstybėje, ir kada VSD jau pradedama naudoti tokiems žaidimams, dar labai keistai išviešinant tą pažymą…“ – dėstė savo nuomonę L.Graužinienė.

„Ne Seimas ją „nutekino“?“ – įsiterpė laidos vedėjas.

„Ne, Seime visi, kurie mes turėjome susipažinti, tikrai tą dieną turėjome labai daug darbo, ir tas pažymas pasiėmėme po pietų, tada, kada tikrai jau visa žiniasklaida mirgėjo. Ir, manau, kad gal ir buvo noras parodyti, kad Seimas (nutekino – KK past.), pagal veiksmus, kurie buvo po to atlikti, ir aš, kaip Seimo pirmininkė, esu informuota apie juos, tai man irgi labai keistai elgiasi VSD, ir tai, aš manau, kaip gerai suplanuota akcija prieš Seimą“, – radijo laidoje „Pozicija“ kalbėjo Seimo pirmininkė.

Paklausta, ar nebijo dabar būti vadinama Rusijos agente, L.Graužinienė atsakė, kad ne. „Jeigu paanalizuosite balsavimus, veiksmus praeitos kadencijos, tai man visada atrodė, kad dešinieji dirba daugiau Rytams, negu Vakarams. Paprastai nebūna agentai taip atvirai filtruojami, kaip pasakyti…“ – „Žinių radijo“ laidoje kalbėjo Seimo pirmininkė L.Graužinienė.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!