- Reklama -

Prezidentė "labai gerai" vertina apsivalymą Seimo vadovybėje. KK nuotr.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė „labai gerai“ įvertino apsivalymą Seimo vadovybėje. „Iškart po rinkimų teigiau, kad teisiamiesiems darbo partijos atstovams – ne vieta Seimo vadovybėje, ir vertinu tai labai gerai. Tai turėjo įvykti daug anksčiau“, – komentuodama V.Gapšio atsistatydinimą LTR radijo laidai „Aktualijų studija“ sakė šalie vadovė.

Jos nuomone, teisiamųjų parlamentarų dalyvavimas valstybės valdyme Lietuvos įvaizdžiui kenkė labiau negu bet kokie būsimieji pakeitimai, o apsivalymas visada yra sveikintinas.

V.Gedvilo atsistatydinimo iš Seimo pirmininko posto Prezidentė nekomentavo. „Na, čia turbūt neturėčiau vertinti, nes Seimo pirmininko pono V.Gedvilo atsistatydinimas – tikrai Darbo partijos vidaus reikalas“, – sakė Prezidentė.

Paklausta, kaip prognozuoja santykius valdančioje koalicijoje po dviejų atsistatydinimo pareiškimų, šalies vadovė sakė, kad tai vertinti ir prognozuoti būtų sunku ir galbūt nekorektiška.

„O palinkėti tikrai galėčiau ir norėčiau, kad valdančioji koalicija galėtų vieningiau ir efektyviau, o svarbiausia – rezultatyviau – dirbti Lietuvos žmonių labui“, – sakė Prezidentė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!