- Reklama -

Rolandas Paksas. KK nuotr.

Partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas, Prezidentas Rolandas Paksas kreipėsi į opozicinės Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime seniūną E. Masiulį, kviesdamas  politikus susilaikyti nuo pigaus populiarumo vaikymosi ir bandymais trikdyti Vidaus reikalų ministerijos bei visos Vyriausybės darbą.

„Tvarkiečių“ lyderio teigimu, pastaruoju metu viešojoje erdvėje galima pastebėti daug argumentais nepagrįstos kritikos prieš Vidaus reikalų ministrą Alfonsą Dailį Barakauską. „Partija Tvarka ir teisingumas, delegavusi savo atstovą į Vidaus reikalų ministro pareigas, negali taikstytis su bandymais trikdyti Vidaus reikalų ministerijos darbą, kelti sumaištį ir nepasitikėjimą Vyriausybės nariu. Situacija, susidariusi policijos sistemoje dėl finansinių išteklių trūkumo kelia grėsmę viešajai tvarkai bei piliečių saugumui, didina socialinę įtampą policijos struktūrose“, – sakoma Liberalų sąjūdžio frakcijos vadovui išsiųstame laiške.

Pabrėždamas, kad policijos problemų sprendimas šiandien yra vienas svarbiausių valstybės reikalų, R. Paksas dar kartą primena, kad partija Tvarka ir teisingumas be jokių išlygų remia Vidaus reikalų ministro D. Barakausko išsakytą principinę nuostatą dėl būtinumo padidinti atlyginimus policininkams ir užtikrinti pareigūnams tvirtas socialines garantijas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!