- Reklama -
Gediminas Jakavonis

Šiandien padariau vieną svarbiausių sprendimų savo gyvenime: būdamas Naujosios sąjungos (socialliberalų) partijos steigėjas, nutraukiau narystę joje ir pasitraukiau iš frakcijos Seime. NS partijos bilietą Nr. 2 pasilikau sau, kaip man svarbaus gyvenimo etapo atsiminimą ir simbolį. Mano pasitraukimas iš partijos, kurią pats kūriau, susijęs su požiūrio į valstybės problemas išsiskyrimu.

Aktyviai dirbdamas ir atstovaudamas mūsų valstybės ir žmonių aplinkosauginiams interesams Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje, Seimo Aplinkos apsaugos komitete matau didelę problemą – daugelio aplinkosaugos valdininkų didėjančią savivalę, įstatymų nepaisymą, dvigubų standartų taikymą Lietuvos žmonių atžvilgiu. Tokia situacija teisėtai piktina Lietuvos žmones ir kenkia pačios valstybės teisėtai santvarkai. Dėl to išsiskyrė mano pozicija – reikalauti atsakomybės iš valdininkų už jų padarytus neteisėtus veiksmus – ir Naujosios sąjungos lyderio, Aplinkos ministro Artūro Paulausko „nieko nedarymo“ politikos.

Mano pasitraukimą iš partijos A. Paulauskas komentavo, kad aš nenoriu keistis. Patvirtinu, aš nenoriu keistis, kai valdininkai savivaliauja ir savo neteisėtais veiksmais varo Lietuvos žmones iš jų protėvių žemės.

P.S. Puikiai suprantu, kad šis pareiškimas suinteresuotų asmenų gali būti visaip interpretuojamas, iškreipiamos mintys, todėl tai yra vienintelis mano komentaras rašytine forma mano pasitraukimo iš NS tema.

Seimo narys Gediminas Jakavonis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!