- Reklama -

Seimo narys Jurgis Razma. KK nuotr.

Viešoje erdvėje prasidėjus diskusijai dėl 2012 m. valstybės biudžeto, pasigirsta interpretacijų neva senatvės pensijų atstatymas į prieškrizinį lygį gali būti nukeltas vėlesniam laikui.

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija atsakingai pabrėžia, kad senatvės pensijų atstatymas į prieškrizinį lygį nuo 2012 m. sausio 1 d. yra neginčytinas frakcijos ir kitų metų valstybės biudžeto prioritetas.

„Atsigaunant šalies ekonomikai frakcija, visų pirma, ieškos galimybių atstatyti valstybės paramą socialiai labiausiai pažeidžiamiems žmonėms,  padidinti atlyginimus mažiausiai uždirbantiems, ieškos rezervų dabar vykdomose programose ir tik po to nagrinės siūlymus apie galimą naujų programų finansavimą“, – teigia frakcijos seniūnas Jurgis Razma.

Pasak J.Razmos, žmonėms nėra pagrindo nerimauti vien dėl to, kad vyksta aktyvios ir kartais karštos diskusijos dėl valstybės finansų paskirstymo. „Kiekviena ministerija gina savo interesus, tai normalu. Tačiau mes turime aiškius prioritetus, tad pensininkams tikrai nėra pagrindo nerimauti“, – sako J. Razma.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!