- Reklama -

"Frontininkai" piketuos prie Zigmo Vaišvilos namų. KK nuotr.

Šeštadienį, sausio 12 d., prie Zigmo Vaišvilos namų protestuos „frontininkai“, kurie Z.Vaišvilai įteiks laišką dėl sausio 13-osios ir dėl energetikos.

„Lietuvos politinis elitas, prie kurio formavimo savo laiku prisidėjote ir Jūs, p. Z. Vaišvila, išsigandęs didėjančio piliečių protestinio sąmoningumo pasireiškimo, pradėjo beprecedentinį puolimą prieš demokratiją, pradėjo teisminį laisvo žodžio, laisvos minties ir nuomonės bei kitaminčių persekiojimus.

Jūs, p. Z. Vaišvila, reikalaujate uždrausti SLF ir tuo pačiu bandote įbauginti vis gausiau protestuojančius prieš elito anti-liaudinę, anti-socialinę ir anti-patriotinę politiką žmones bei jiems atstovaujančias politines, visuomenines jėgas ir jų lyderius bei dalyvius.

Tikriausiai kylančiame liaudies sąmoningume ir aktyvume matote pavoju ir sau pačiam?!

Dedatės dideliu Lietuvos patriotu bei principingu kovotoju už Lietuvos nepriklausomybę ir jos nepriklausomą energetiką. Deja, pats jau senai tapote priklausomas nuo savo fobijų ir kompleksų.

Norime priminti, kad būtent Jūs, p. Z. Vaišvila, pradėjote Lietuvos energetinės galios griovimą, organizuodamas Ignalinos AE 3-jo bloko statybos blokadą. Jums būnant LR Vyriausybės Ministro Pirmininko pavaduotoju bei Valstybės saugumo departamento gen. direktoriumi buvo masiškai išvogti KGB archyvai ir nuslėpta visa tiesa apie sausio 13 įvykius. Pradanginti, kaip Jūs pats prisipažinote, ir sausio 13 archyvai.

Dabar Jūs visus kaltinate būtais ir nebūtais dalykais, bet derėtų prisiminti ir savo „nuopelnus Tėvynei“. Deja, ką Jūs nepasidalinote su savo šeimininku p. V. Landsbergiu? Kadaise jam ištikimai tarnavote , o dabar , anot profesoriaus, pats “tarnaujate Maskvai”…

Mes, SLF piketo dalyviai, reikalaujame:

– Nedelsiant nutraukti Socialistinio Liaudies Fronto pirmininko Algirdo Paleckio teisminį persekiojimą dėl jo paviešintos ir įvairiose šaltiniuose išsakytos nuomonės apie sausio 13 įvykius bei Lietuvos generalinėje prokuratūroje atnaujinti baudžiamąją bylą Nr. 1-2-1999, paaiškėjus naujoms aplinkybėms.

– Stabdyti šmeižto ir dezinformacijos kompanija prieš Socialistinį Liaudies Frontą bei nutraukti politikų ir sukarintų struktūrų spaudimą teismams ir teisėtvarkos institucijoms nustatant už tai baudžiamąją atsakomybę.

– Panaikinti Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1702 straipsnį, draudžiantį net diskusijas mūsų artimos praeities temomis.

Ateis laikas, p. Z. Vaišvila, ir Jūs būsite atitinkamai įvertintas už milžinišką žalą, padarytą Lietuvai ir jos žmonėms“, – teigiama SLF laiške Z.Vaišvilai, kurį „frontininkai“ rengiasi įteikti per protesto akciją prie Z.Vaišvilos namų.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!