- Reklama -
Seimo narys Valentinas Mazuronis

2009-01-05

Keturių partijų valdančiosios koalicijos ir jiems vadovaujančių konservatorių planus įvesti privalomą mokestį, kurį už turimus automobilius mokėtų jų savininkai, partija Tvarka ir teisingumas vertina neigiamai ir visomis politinės veiklos formomis ir priemonėmis kovos prieš tokio mokesčio užkrovimą ant Lietuvos žmonių pečių.

Tokią partijos Tvarka ir teisingumas vadovybės nuostatą išsakė jos pirmininko pirmasis pavaduotojas, Seimo frakcijos Tvarka ir teisingumas seniūnas Valentinas Mazuronis. „Iš naujos valdžios, išskyrus naujus ir absurdiškus mokesčius, daugiau nieko tikėtis nebeverta. Manau, kad apmokestinę visus automobilius, tarpusavyje apsidairę, konservatoriai pamatys, kad jokiu būdu negalima įvesti tik dviejų – plikės ir dviračio – mokesčių. Juk dviratis – taip pat transporto priemonė, bet kadangi juo taip mėgsta važinėti žiaurių mokesčių premjeras, apmokestinami tik automobiliai“, – ironizavo politikas.

Pasak V. Mazuronio, neatmestina, kad jeigu žmonės bus ir toliau tokie pakantūs, tada valdžia uždės ir barzdos mokestį. „Žinoma, lietuviai yra išradingi: vieni tuoj barzdas nusiskus, kiti dėl viso pikto pradės perukus nešioti. Bet ar neatsitiks taip, kad atsiras koks svieto lygintojas, kuris ponus dar neapmokestintais arkliais į Džiuginėnus pavežės?“, – lietuviams gerai žinomą filmą „Tadas Blinda“ prisiminė politikas.

KK inf.

 

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!