- Reklama -

Apeliacinio Teismo teisėjas Vytas Milius N.Venckienės skundą dėl antstolės nušalinimo paskyrė nagrinėti tam pačiam teismui, kurio pirmininkas V.Kondratjevas skubiai nurodė sugrąžinti mergaitę L.Stankūnaitei. KK nuotr.

Lietuvos Apeliacinio Teismo teisėjui Vytui Miliui, laikinai einančiam LAT Civilinių bylų skyriaus pirmininko pareigas, nusprendus, kad N.Venckienės skundas dėl antstolės S.Vaicekauskienės bus nagrinėjamas Kėdainių rajono apylinkės teisme, paaiškėjo, kad šį skundą vadinamajame „Kėdainių respublikos“ teisme nagrinės jau visuomenei labai gerai žinomas teisėjas B.Varsackis.

Šį skundą, „Karšto komentaro“ šaltinių duomenimis, teisėjas B.Varsackis turėtų išnagrinėti jau šiandien, o byla į teismą pristatyta ypatingai skubiai – automobiliu.

Toks skubėjimas leidžia daryti prielaidą, kad jau šiandien arba rytoj vėl galimos įtampos ir įvykiai Garliavoje, kadangi Kėdainių teismas akivaizdžiai forsuoja V.Kondratjevo nutarties skubų vykdymą.

„Karštas komentaras“ informuos apie padėtį Garliavoje. Šiuo metu prie Venckų namų Klonio gatvėje vėl pradeda rinktis žmonės: 12 val. pas mergaitę atvyksta dvi psichologės.

Kaip žinia, po paskutinio mergaitės pasimatymo su motina ir psichologėmis, mergaitė jautėsi blogai – vyzdžiai buvo išsiplėtę, o pati mergaitė norėjo miego. Nuvežta pas medikus ir atsigavusi, mergaitė papasakojo, kad jai liepė žiūrėti į akis ir kartojo: “Tu rami, tu rami…” Mergaitės artimieji įtarė, kad mergaitei buvo daroma hipnozė, dėl to N.Venckienė parašė pareiškimą policijai, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl psichologinio smurto prieš mažametę.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!