- Reklama -

Generalinio prokuroro pavaduotojas Darius Raulušaitis surengė spaudos konferenciją, per kurią pasakė, kad nieko pasakyti negali. KK nuotr.

Generalinio prokuroro pavaduotojas Darius Raulušaitis teigia nenorintis švaistytis ultimatumais, t..y. nustatyti terminą, iki kada banko „Snoras“ vadovai privalo atvykti į Generalinę prokuratūrą ir duoti parodymus ikiteisminiame tyrime dėl galimo apgaulingo apskaitos tvarkymo, dokumentų klastojimo, piktnaudžiavimo, turto iššvaistymo ir pinigų plovimo.

„Tikimės, kad banko vadovai, pagrindiniai akcininkai, kiti atsakingi asmenys atvyks į prokuratūrą ir duos parodymus“, – sakė generalinio prokuroro pavaduotojas D.Raulušaitis.

Nesulaukus „Snoro“ banko vadovų, gali būti paskelbta tarptautinė jų paieška.

Kaip žinia, dieną prieš valstybei nacionalizuojant „Snoro“ banką, jo prezidentas ir viceprezidentas išvyko į užsienį.

Žiniasklaida pranešė, kad „Snoro“ prezidento R.Baranausko buvimo vieta jau nustatyta – jis svečiuojasi Ukrainoje. Tuo tarpu viceprezidentas N.Stancikas, kaip manoma, yra vienoje iš Azijos šalių.

Generalinio prokuroro pavaduotojas D.Raulušaitis žurnalistams atsisakė pasakyti, ar „Snoro“ banko vadovai arba jų atstovai susisiekė su prokurorais.

Šiuo metu prokurorai ieško „Snoro“ banko vadovų turto tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Dalis jų turto jau areštuota.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!