- Reklama -

Plakatas ant Vilniaus miesto 2 apylinkės teismo pastato, kur nagrinėjama pedofilijos byla. KK nuotr.

D.Kedžio dukrelę globojanti Neringa Venckienė „Karštam komentarui“ sakė mananti, kad trečiadienį jai Kauno apygardos teisme įteiktas antstolės S.Vaicekauskienės patvarkymas – ultimatumas geruoju atvežti mergaitę į Kauno apskrities VPK ir čia ją perduoti L.Stankūnaitei – nieko nereiškia. „Jie ir be to patvarkymo, nelaukdami balandžio 26 dienos, gali bandyti „imti“ mergaitę“, – mano mergaitės globėja.

Mergaitės artimieji taip pat mano, kad dar kartą bus bandoma drastiškai „imti“ mergaitę, galbūt net pirmadienį.

„Susidariusi situacija mus ir mūsų kolegas verčia manyti, kad pirmadienį ryte labiausiai tikėtinas bandymas nuskriausti Kedžio dukrelę (ankstyvas laikas, mažai žmonių). Todėl visi, kas galite, visi, kas gyvenate netoli Garliavos, visi, kas esate už mergaitę, kas galite atvykite į Klonio gatvę 5.30 val., kad kartu su mergaite sulauktume 6 val. ryto, kai pradeda galioti leidimas prievarta imti vaiką iš jo namų“, – rašoma socialiniame Facebook tinklapyje platiname kvietime rinktis prie mergaitės namų.

Rašoma, kad pirmadienį savo kalbose akcentavo tiek generalinis policijos komisaras S.Skvernelis (kad pirmadienį tarsis ir galvos, kaip paimti mergaitę), tiek L.Stankūnaitės advokatas G.Černiauskas (kad nelauks, kol baigsis N.Venckienei duotas ultimatumo laikas – iki balandžio 26 d., o kad dar pirmadienį galvos), be to, ir antstolė S.Vaicekauskienė pareiškė, kad tuoj vėl veiks.

„Taip bandoma užliūliuoti žmonių budrumą“, – rašoma Facebook ir kviečiama būti ypač budriems Garliavoje pirmadienio ankstyvą rytą.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!