- Reklama -

Kalbama, kad Seimo narė Neringa Venckienė pabėgo iš Lietuvos ir ketina prašytis politinio prieglobsčio. KK nuotr.

„Karšto komentaro“ šaltinių teigimu, buvusi Kauno apygardos teismo teisėja, dabar Seimo narė Neringa Venckienė tiesiog paniškai bijo suėmimo.

„Kažin, ar dabar reikėtų ieškoti, kur dingo Neringa Venckienė, jeigu Seimas, panaikindamas jos teisinę neliečiamybę, nebūtų davęs leidimo ją suimti. N.Venckienė tiesiog paniškai bijo suėmimo, todėl gali būti, kad Lietuvoje jos daugiau neišvysime“, – redakcijai sakė šaltiniai.

Šaltinių įsitikinimu, būtent dėl to, kad Seimo nutarime projekte buvo numatyta ne tik leisti ją patraukti baudžiamojon atsakomybėn, bet ir suimti, svarstant Seimo nutarimą ir balsuojant dėl jo, pačios N.Venckienės nebuvo Seime.

„N.Venckienės aplinkoje sklandė didžiulė baimė, kad, priėmus Seimo nutarimą dėl N.Venckienės teisinio imuniteto panaikinimo, leidžiant ją suimti, jinai jau tą pačią dieną išeidama iš Seimo ar net Seime gali būti sulaikyta. Todėl N.Venckienė tą dieną Seime ir nepasirodė“, – versiją, kodėl Seime svarstant N.Venckienės imuniteto panaikinimo klausimą nebuvo pačios N.Venckienės, išdėstė šaltiniai iš jos aplinkos.

Kaip žinia, N.Venckienė viešumoje nesirodo nuo Seimo laikinosios tyrimo komisijos posėdžio, priėmusio išvadas patenkinti prokuratūros prašymą ir panaikinti N.Venckienės teisinę neliečiamybę, o taip pat leisti ją suimti ar kitaip suvaržyti jos laisvę.

Po tokio Seimo laikinosios tyrimo komisijos verdikto N.Venckienė nepasirodė nei partijos „Drąsos kelias“ suvažiavime, nei Seime svarstant Seimo nutarimą dėl jos teisinės neliečiamybės panaikinimo, nei pakartotinai surengtame partijos „Drąsos kelias“ suvažiavime.

Kalbama, kad Neringa Venckienė išvyko iš Lietuvos ir ketina prašytis politinio prieglobsčio.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!