- Reklama -
Šaltiniai mano, kad pareigūnai netrukus turėtų paskelbti, jog išaiškintas S.Novikovo nužudymas - "nuleista" informacija, kad J.Dambrauskas prisipažino (KK nuotr.)

„Praėjusį penktadienį pareigūnai paskleidė informaciją, kad Jonas Dambrauskas esą prisipažino dalyvavęs S.Novikovo nužudyme, tačiau iki antradienio dar nebuvo nustatytas Jono vaidmuo – ar užsakovas, ar organizatorius, ar vykdytojas. Štai šioje vietoje dar buvo likusi spraga. Aišku, idealiausia pareigūnams būtų versija, kad Jonas Dambrauskas pats vienas viską padarė ir kad nebuvo daugiau jokių nei užsakovų, nei vykdytojų“, – sakė KK šaltiniai.

Pasak jų, iš policijos pusės atsklido kalbos, kad Jonas Dambrauskas būdavo tardomas iki dešimt kartų per parą, tardymai esą vykdavo ir naktimis.

„Buvo tardomas, kaip priklauso“, – sakė KK šaltiniai.

Jų teigimu, informacija, jog sulaikyta ir daugiau asmenų, buvo blefas. “Bent jau taip teigia policija”, – sakė KK šaltiniai.

Būtent iš policijos pusės, šaltinių teigimu, buvo “nuleista” informacija, kad Jonas Dambrauskas prisipažino ir kad rastas nužudymo įrankis.

“Pastarosiomis dienomis, sakė, buvo tik derinamas J.Dambrausko vaidmuo šiame nusikaltime“, – pasakojo KK šaltiniai.

Jie teigė Policijos departamente matę vieno dienraščio žurnalistą. “Visa pareigūnų versija bus pateikta tik per tą žurnalistą viename dienraštyje”, – sakė šaltiniai.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!