- Reklama -

Teigiama, kad realiausias pretendentas į monarchinės Rusijos valdovo vietą – Rusijos imperatoriaus Nikolajaus II (nuotr.) provaikaitis, kuris yra dabartinės Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos antros eilės pusbrolis. Atkūrus Rusijoje monarchiją, jis vadintųsi „caru Michailu“. Nuotr. iš angelfire.com

„Karšto komentaro“ šaltiniai iš Didžiosios Britanijos mano, kad dabartinė Rusijos Federacija ilgai gali neišsilaikyti – Rusijos Federacija turėtų reformuotis į monarchiją, o Vladimiras Putinas šalies vadovo vietą turės užleisti greičiausiai „carui Michailui“.

„Dabartinė Rusijos Federacijos politinė sistema neturi šalininkų ir ateities, o tai netenkina pačių įtakingiausių jos partnerių. Jiems visiems reikalingas „respektabilus“ variantas naujos Rusijos – didžiulių gamtos turtų valdytojos. Ir tas variantas – monarchija“, – sakė redakcijos šaltiniai.

Šaltinių teigimu, monarchijos atkūrimo galimybė Rusijoje svarstoma ir aptariama „po kilimu“ Vakarų pasaulyje jau seniai, tik kol kas tai nebuvo viešinama.

„Pokalbiai su galimais pretendentais į monarchinės Rusijos sostą vyko ir labai rimti. Patikėkite, aš žinau“, – sakė šaltiniai.

„Tam, kad Rusija po Krymo būtų išimta iš „juodojo sąrašo“, reikia pakeisti iškabą. Todėl Krymas – dar vienas labai rimtas argumentas monarchijos šalininkų naudai. „Iškabos“ pakeitimas „nurašys“ Krymą , taip kaip tai 100 procentinė Rusijos teritorija, ir palengvins monarchijos restauravimą po legitymia vėliava“, – galimus Rusijos pertvarkymo variantus dėstė šaltiniai.

„Aukštiems Rusijos partneriams dabar reikalinga „švari“ Rusija, o tai reiškia, kad atkurti monarchiją galės išorės sąjungininkai. Toks variantas tenkina visą didįjį verslo pasaulį, kadangi šalį, turinčią tokius didžiulius gamtos turtus, turi valdyti stipri asmenybė“, – sakė šaltiniai.

Pasak jų, pasaulyje jau darosi akivaizdi tendencija – linkstama prie pasaulio valdymo per „karališkąją“ sistemą.

„Ir Gruzija auginasi savo mažąjį caraitį iš Bagrationi giminės“, – pažymėjo šaltiniai.

„Mano nuomone, į Rusijos valdymą sena dinastijos pavardė nesugrįš. Nėra veiksmingos figūros. Su tuo sutinka ir Romanovų Rūmai. Todėl tikėtiniausia, kad pasikartos 400 metų senumo scenarijus*, ir labiausiai tikėtinas kandidatas jau žinomas. Ir, manau, kad tie įvykiai Rusijoje rutuliosis pakankamai sparčiai“, – tokį scenarijų Rusijai po Krymo prognozuoja šaltiniai iš Didžiosios Britanijos.

Pasak jų, tokiam Rusijos scenarijui pritaria ir „tradiciniai „dėdulės Džo“ partneriai“ („Dėdule Džo“ tarpusavyje J.Staliną vadino V.Čerčilis ir F.Ruzveltas, taigi turima omenyje Didžioji Britanija ir JAV).

„Rusijos (TSRS) teritorija buvo „vyrų-moterų tualetas“, ir tai tenkino visus. Tačiau aukštiems Rusijos partneriams dabar reikalinga „švari“ Rusija, ir tai reiškia, kad monarchijos atstatymo šalininkai turės veiksmingus išorės sąjungininkus“, – įsitikinę šaltiniai.

„Pasaulinė politika – tai kaip vienas didelis orkestras: kiekvienam sava partija ir laikas. Ir tai, ką mes su jumis stebimi pasaulyje vykstant dabar, yra jau du pasaulinius karus sukėlusių ir tarpusavyje dėl įtakos kovojančių Rokfelerių ir Rotšildų klanų išdava“, – sakė šaltiniai.

„TSRS  buvo Rokfelerių klano kūrinys, B.Obama – Rotšildų, Prancūzijos prezidentas F.Hollandas – Rotšildų. Rusijos prezidentas B.Jelcinas irgi buvo Rotšildų „kūrinys“. Šiandien raktinė Rotšildų figūra Rusijoje – A.Vološinas. Verslo srityje Rotšildų klano interesų grandinė Rusijoje tokia: oligarchas O.Deripaska – A.Čiubaisas – V.Potanin ir M.Prochorov. Ir taip toliau…“ – situaciją Rusijoje ir pasaulyje per „plika akimi nematomą prizmę“ išdėstė britas.

*16-ojo amžiaus pabaigoje ir 17-ojo pradžioje Rusijoje buvo laikotarpis vadinamas Didžiąja suirute. Tuomet kildavo daug sukilimų prieš valdžią, sostą kėsinosi užimti didikai, užsienio intervencijos padedami. Krizė baigėsi, kai 1613 metais prasidėjo Romanovų dinastija.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!