- Reklama -

Papuošalai – vienas iš lengviausių ir populiariausių būdų suteikti savo stiliui naujos spalvos ir gyvybės. Įvairūs aksesuarai nešiojami jau nuo pat senovės, be to, skirtingose kultūrose jie turėjo ir įvairias reikšmes, pavyzdžiui, religines ir dvasines. Dėl savo universalumo ir žavesio papuošalai nepraranda savo populiarumo ir šiomis dienomis – atvirkščiai, papuošalų dizainų ir stilių pasiūla tik auga.

Kaklo papuošalai, auskarai, žiedai, apyrankės – visi šie papuošalai gali tapti puikiomis stiliaus detalėmis, jei juos teisingai derinsite prie aprangos. Būtent pastarieji aksesuarai – apyrankės – yra labai populiarūs tarp vyrų ir moterų ne tik kaip puošybos detalės, bet ir kaip tam tikrą reikšmę turintis talismanas (kalbame apie sėkmės, laimės ir draugystės apyrankes). Žemiau pateikiame 4 patarimus, kaip reikėtų suderinti šiuos riešo aksesuarus prie aprangos:

  • Pagalvokite apie progą, kuriai renkatės apyrankę. Renkantis apyrankę, pirmiausiai reikėtų pagalvoti apie progą – ar tai oficialus, ar neoficialus renginys? O gal ieškote apyrankės, kuri tinka nešioti kasdieną? Jeigu renginys oficialus,pavyzdžiui, vestuvės, labiausiai tinka neiššaukiančios, kuklios ir subtilios apyrankės. Neoficialiam renginiui, tarkim, vakarėliui, galite rinktis ryškias spalvas ir akį traukiančius dizainus. Kiekvienai dienai puikiu pasirinkimu taps minimalistinės apyrankės, kurias lengva derinti prie bet kokios aprangos. Domina įvairios apyrankės moterims internetu? Rinkitės jas iš Fashion Zone;
  • Derinkite spalvas. Labai svarbu derinti drabužių ir aksesuarų spalvas. Galimos trys spalvų derinimo schemos, kuriomis pravartu vadovautis. Pirmoji yra analogiškų spalvų – spalvų, kurios yra panašios ir randasi šalia viena kitos spalviniame rate – schema. Šios schemos pavyzdys yra visi tam tikros spalvos atspalviai (mėlyna ir žydra, violetinė ir purpurinė). Antroji schema yra spalvų, kurios papildo viena kitą, deriniai. Šios spalvos yra viena priešais kitą spalvų rate, pavyzdžiui, geltona ir žalia. Trečioji spalvų schema yra klasikinių – juodos ir baltos – spalvų derinimas tarpusavyje ir su bet kokia kita spalva;
  • Derinkite metalus. Taip pat prie skirtingų spalvų drabužių tinka skirtingų metalų aksesuarai. Sidabras yra vienas geriausių apyrankių metalų ir puikiai atrodo su tamsiomis, sodriomis spalvomis, tokiomis kaip karališka violetinė ir bordo. Sidabras taip pat išryškina raminančius šviesiai mėlynos spalvos atspalvius. Rožinis auksas yra vienas populiariausių metalų šiandieninėje rinkoje, o jo rausvas atspalvis puikiai atrodo su kitomis šiltomis spalvomis. Jis geriausiai išryškina rausvos, raudonos ir geltonos spalvos drabužius. Geltonas auksas turėtų būti derinamas su juoda, labai tamsia mėlyna arba raudona. 
  • Derinkite su kitais aksesuarais. Didžiausia klaida – persistengti su papuošalais. Dažnai jūsų įvaizdžiui pilnai užtenka vieno aksesuaro, jeigu jis didelis ir masyvus. Bet jeigu norite derinti kelis papuošalus, patariama rinktis minimalistines grandinėles, nedidelius auskarus ir plonas apyrankes. Beje, nemaišykite metalų tarpusavyje – geriausia yra pasirinkti vieną, tarkim, sidabras.
- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!