- Reklama -

Daugelis žmonių jau spėjo įvertinti visus katilo įrengimo name ar bute privalumus.

Atliekant profilaktinę priežiūrą karštas vanduo nedingsta. Be to, akumuliacinio katilo įsigijimas yra palankus vartotojui. Radiatorius “Ferroli” svetainėje galite išsirinkti ir įsigyti maloniomis kainomis, greitai, saugiai ir patogiai pristatyti.

Vandens šildytuvo įrengimas – galimybė sutaupyti elektros energijos

Kaip taupyti elektros energiją naudojant boilerį – aktualus klausimas tiems, kurie jau turi vandens šildytuvą, taip pat tiems, kurie dar tik ketina jį įsigyti.

Verta pabrėžti keletą svarbių dalykų:

  1. Beveik kiekviename bute yra įrengti karšto ir šalto vandens skaitikliai – taip galima suprasti, kiek jo sunaudojama. Jei skaitiklių nėra, yra patvirtintos tam tikros normos. Pasirinkus boilerį kaip centralizuoto karšto vandens tiekimo sistemos pakaitalą, tampa įmanoma gerokai sutaupyti elektros energijos.
  2. Akumuliatorinis vandens šildytuvas – tai talpykla, kurioje įmontuotas kaitinimo elementas. Jis naudoja elektros energiją vandeniui pašildyti iki nustatytos temperatūros – savininkas turi galimybę reguliuoti temperatūrą. Pašildytas nenaudojamas vanduo ilgai išlieka šiltas. Tuo pačiu galite sutaupyti daug pinigų, nes vandens nereikia pašildyti iš naujo.
  3. Elektros energijos kaina yra pagrindinė vandens šildytuvo karšto vandens kainos sudedamoji dalis.

Būdų taupyti elektros energiją naudojant boilerį yra įvairių. Ir kiekvienas galės įvertinti tokio įrenginio įrengimo name ar bute naudą.

Ferroli svetainėje galite susipažinti su specialiais pasiūlymais, išsirinkti modernų boilerio modelį ar kitus gaminius. Čia siūloma geriausia už malonią kainą.

Kad nesuklystumėte pasirinkdami, turite galimybę konsultuotis su specialistais telefonu. Pokalbio metu jums atsakys į klausimus ir padės išsirinkti tinkamiausią modelį, pateiks naudingų rekomendacijų.

Kaip išsirinkti energiją taupantį vandens šildytuvą

Energiją taupantys boileriai yra itin populiarūs kaip autonominis karšto vandens šaltinis.

Daugelis pirmenybę teikia elektriniams vandens šildytuvams. Tarp akivaizdžių privalumų verta išskirti:

  • konstrukcijos paprastumas;
  • patogumas;
  • saugumas.

Tokiems įrenginiams įrengti nereikia vietos valdžios institucijų leidimo. Galimos įvairios vandens šildytuvų formos. Norėdami sutaupyti vietos, turėtumėte rinktis stačiakampio formos vandens šildytuvą.

Boilerio pasirinkimas pagal formą

Kaip išsirinkti boilerį, kad būtų taupoma energija, – tai klausimas, kurį užduoda daugelis žmonių. Elektros energijos suvartojimas priklauso nuo vandens šildytuvo formos. Verta atkreipti dėmesį į pagrindines galimas vandens šildytuvų formas:

  • klasikinis – cilindro formos akumuliacinis boileris;
  • stačiakampis arba plokščias vandens šildytuvas – jis taupo vietą ir gali būti lengvai montuojamas šalia vandens išleidimo angos;
  • horizontaliam montavimui skirti boileriai.

Kokybiškus šiuolaikinius vandens šildytuvus galėsite išsirinkti ir įsigyti Ferroli interneto svetainėje, apsilankę joje savo nuožiūra ir susipažinę su dominančių modelių charakteristikomis, savybėmis, kaina. Juos palyginę, galėsite apsispręsti dėl pasirinkimo, pateikti užsakymą. Pristatymas bus greitas ir patogus.

Kaip tinkamai eksploatuoti katilą, kad taupytumėte energiją, galėsite suprasti konsultuodamiesi su internetinės parduotuvės specialistais mobiliuoju režimu.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!