- Reklama -

Skaniausias būdas atsigaivinti be jokios abejonės yra mėgiami gaivieji gėrimai. Šios rūšies gėrimų įvairovė iš tiesų yra stulbinanti, todėl visus juos aptarti vienu metu yra mažų mažiausiai nerealu, todėl šiandien trumpai aptarsime tuos gaiviuosius gėrimus, kuriems pasaulyje kol kas dar nėra lygių.

Trečioji vieta – gaivieji gėrimai „Chupa Chups“

Nors gaivieji gėrimai „Chupa Chups“ skaičiuoja jau ne vienerius metus rinkoje, išgirdus minėtą pavadinimą vis dar labai dažnai prieš akis iškyla ledinuko vaizdas. Šis faktas nesutrukdė (o galbūt netgi padėjo) šio gamintojo gaiviesiems gėrimams rasti kelią į ragautojų širdis ir užimti deramą vietą gaiviųjų gėrimų hierarchijoje. Persikų, aviečių, vynuogių, melionų, apelsinų, vyšnių ir kramtomosios gumos arba citrinų ir žaliųjų citrinų skonio „Chupa Chups“ gaivieji gėrimai yra kokybiški, skanūs ir turinys savo istoriją.

Antroji vieta – gaivusis gėrimas „Fanta“

„Fanta“ gėrimas išsiskiria ne tik puikiais apelsinų, vynuogių, braškių, ananasų, mėlynių, laukinių vyšnių, vaisių punšo arba Drakono vaisiaus skoniais, bet ir sodriomis spalvomis, kurios kaip koks magnetas traukia ne tik mažuosius ragautojus, bet ir suaugusiuosius. Įdomus faktas apie šį gaivųjį gėrimą yra tas, kad išvardinti visų šio gėrimo skonio variacijų greitai nepavyksta net ir patiems gamintojams. Taip yra todėl, kad šiuo metu pasaulyje yra priskaičiuojama daugiau kaip 90 įvairiausių „Fanta“ gaiviojo gėrimo poskonių ir šis skaičius toliau auga. Dar vienas įdomus faktas apie „Fanta“ yra tas, kad šie gėrimai atsigaivinimui kiekvienoje šalyje gali pasižymėti vis kitokiu skoniu ir t. t.

Pirmoji vieta – gaivusis gėrimas „Coca Cola“

„Coca Cola“ skonio paslaptis daug metų bandė įminti vis skirtingi gamintojai, nes tokio populiarumo, kokį užsitarnauti pavyko šiam gaiviajam gėrimui, iš tiesų galima pavydėti. Tamsia spalva išsiskiriantis gaivusis gėrimas taip pat išsiskiria skonių įvairove („Coca Cola“ su vanilės ekstraktu, „Coca Cola“ su vyšnių sulčių ekstraktu, „Coca Cola“ su citrina ir t. t.), tačiau klasikinio „Coca Cola“ skonio nurungti šiai dienai dar niekam nepavyko ir vargu ar artimiausiu metu pavyks.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!