- Reklama -

Kaip mokėjau, taip parašiau. Išsiunčiau elektroninį laišką Lietuvos prezidentui:

„Lietuvos Respublikos prezidentui G. Nausėdai,

Gerbiamas prezidente,

susidūriau su prievarta ir mano pilietinių teisių pažeidimu Lietuvoje. Bandžiau pasitikrinti sąskaitos likutį banke, pasirodo, mano internetinis banko priėjimas buvo apribotas. Nesutinku atskleisti visą mano asmeninę informaciją bankams, nes, mano įsitikinimu, tai yra neteisinga.

Gyvendama nepriklausomoje šalyje Britanijoje, kažkodėl privalau pateikti visą savo asmeninę informaciją bankui Lietuvoje ir tuo būdu trečiajai šaliai taip pat, nes Swedbank, kiek žinau, nėra Lietuvos bankas.

Skambinau į banką, prašiau leisti tik pasitikrinti lėšų likutį, banko operatorė liepė rašyti laiškus. Parašiau – gavau atsakymą, kad likutį galiu matyti, bet finansinių operacijų atlikti negaliu.

MELAS, NEGALIU NIEKO, NET UŽDARYTI BANKO SĄSKAITOS.

Dėl tos priežasties turiu gaišti savo brangų laiką, patirti nenumatytų išlaidų skambučiams į užsienį ir tik dabar sužinojau, kad Lietuvoje priimti į jokius padorumo rėmus netelpantys įstatymai nurengiantys Lietuvos pilietį iki nuogumo.

Gerbiamas prezidente, labai prašau vetuoti Seimo, 2022 11 03 priimtas, antikonstitucines įstatymo pataisas:

Mokėjimų įstatymo Nr. VIII-1370 2, 3, 54, 76 straipsnių ir priedo pakeitimo įstatymo projektas (Nr. XIVP-1927(2))

Elektroninių pinigų ir elektroninių pinigų įstaigų įstatymo Nr. XI-1868 25 straipsnio pakeitimo įstatymo projektas (Nr. XIVP-1928(2))

Mokėjimo įstaigų įstatymo Nr. XI-549 17 straipsnio pakeitimo įstatymo projektas (Nr. XIVP-1929(2))

Apsaugokite mus, Lietuvos piliečius, nuo dar didesnio mūsų paprastų žmonių niekinimo ir nepagrįstos kontrolės. Apsaugokite mūsų Lietuvos Konstituciją, neleiskite bankams dar labiau lobti, o mums skursti.

Su pagarba
Ginta Galminienė“

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!