- Reklama -

Aiškėja, kad Seimo Laisvės frakcijos narių Danielės Morganos ir Ievos Pakarklytės siūlymas reglamentuoti lytinius santykius šeimų miegamuosiuose – Europos Parlamento ir Europos Tarybos direktyvos „Dėl kovos su smurtu prieš moteris ir smurtu šeimoje“ dalis.

„Jei kas galvojat, kad D. Morganos pasiūlymas dėl sutikimo seksui yra jos matomas miražas, kokia nors jos asmeninė nuomonė ar užgaida, kas dabar masiškai sklando feisbuko džiunglėse, tai jūs smarkiai klystat.

Tai yra pavasarį parengtos, T. V. Raskevičiaus vadovaujamame Seimo Žmogaus teisių komitete slaptai apsvarstytos ir komiteto aprobuotos, Europos Parlamento ir Europos Tarybos direktyvos „Dėl kovos su smurtu prieš moteris ir smurtu šeimoje“ (Tarpinstitucinė byla: 2022/0066 (COD), Komisijos dok.nr. COM(2022) 105 final) dalis.

Ši direktyva artimiausiu metu bus priimta, balsų jai priimti Europos Parlamente ir Taryboje liberalmarksistams pakanka“, – savo paskyroje paskelbė LŠS tarybos narys Algimantas Rusteika.
Pagal šios direktyvos 5 straipsnį, „Valstybės narės užtikrina, kad veiksmas be sutikimo būtų suprantamas kaip veiksmas, atliekamas be savanoriško moters sutikimo“.

Be to, „Sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo veiksmo metu. Sutikimo nedavimo faktas negali būti paneigtas remiantis vien tuo, kad moteris tylėjo, nesipriešino žodžiu ar fiziškai“.

Pagal Direktyvos 12 straipsnį, už tai baudžiama ne trumpesne kaip 8 metų, o jei taip atsitinka su esamu ar buvusiu sutuoktiniu ar partneriu (pagal 13 straipsnį sunkinanti aplinkybė!) – ne trumpesne kaip 10 metų laisvės atėmimo bausme.

„Taigi, vyrai, ruoškitės. Viskas bus kaip visada – pasimylėsit be jokių pasipriešinimų nei fiziškai, nei žodžiu, bet sutikimo nedavimo fakto tai nepaneigs, jį reikės gauti kiekvieną kartą. Neturėsi ar negalėsi to „sutikimo davimo fakto“ įrodyti – tapsi žagintoju ir tupėsi belangėje ne trumpiau kaip 10 metų.

O jei net turėsi sutikimą, tačiau „bet kuriuo veiksmo metu“ ji sumurmės „baik“, turėsi veiksmą nutraukti, kitaip vėlgi tapsi žagintoju ir tupėsi belangėje ne trumpiau nei 10 metų“, – būsimą „lytinių santykių“ reguliavimo tvarką komentavo A. Rusteika.

Anot jo, tai nuostabus įrankis vyrų šantažavimui. „Bematant atsiras šimtai privačių seklių ir „teisininkų“ firmų firmelių, tvarkančių barakudų reikaliukus, dirbančius slaptomis kameromis.
Nenori sėsti 10 metų – susimokėk! Ir jokiais net raštiškais, net notaro patvirtintais išankstiniais „sutikimais“ neišsigelbėsi, nes „sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo veiksmo metu“, – pastebėjo A. Rusteika.

Jis pažymėjo, kad šis absurdiškas reglamentavimas partiškumo nežiūrės. Tiek konservatorių, tiek liberalų, tie „laisviečių“ vyrų laukia sunkūs laikai.

„Ne jūs, jūsų chebra, pasėjo, bet pjausite jūs. Laikas suprast, kokiame pasaulyje gyvenat“, – mano A. Rusteika.

Anot jo, absurdo pasaulyje visi supranta, kad gyvena absurde, bet vis tiek gyvena, nes „taip reikia ir kitaip negalima“.

„Šie beprotiški reikalavimai netrukus taps ES įstatymu, kuris iš principo negali būti įgyvendintas, ir mes toliau lauksime Godo“, – pastebėjo LŠS tarybos narys, publicistas Algimantas Rusteika.

- Reklama -

4 KOMENTARAI

  1. Toliau galimi
    Nuolatine vaizdo fiksacija miegamuosiose
    Viesnamiu legalizavimas
    Seimos kaip instituto naturalus susinaikinimas
    Dirbtinas apsvaisinimas
    Visi punktai nes milzinuskus pelnus, o mums gala.

  2. Klounai.. Įdomiausia kaip jie visus tikrins.. Žvakė laikys prie lovos kiekvienos.. Įvesdami tokius kvailus įstatymus aš manau jie supranta, jog tik gal kokia ~100 žmonių tai priims ir viską pyldis. Visi kiti kaip gyveno, taip ir gyvens. Niekas nei patikrins, nei ką, adekvatus žmonės kaip mylėjosi, taip ir mylesis be jokių jų nesamoningu pyldymu kažkokių.)) manau blaiviai mąstantys žmonės tai supranta))

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!