- Reklama -

Karių teisių gynimo centro vadovas L.Jakas. KK nuotr.

Artūro Zuoko vadovaujamą Lietuvos laisvės sąjungą (liberalai) komandą papildė dar vienas narys – “Karių teisių gynimo centro” vadovas Laimonas Jakas.

“Savo apsisprendimą paaiškinti galiu labai lengvai – aplinkui gausu politinių partijų, kai kurios žada gražius dalykus kariams ir jų artimiesiems, kai kurie tiesiog juos ignoruoja. Todėl pasirinkau tą komandą, kuri ne kartą savo darbais jau yra įrodę, kad ateina dirbti, o ne tik gražiai kalbėti”, – sakė Laimonas Jakas.

Laimono Jako atlikti tyrimai parodė, kad būtent Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) išrinkti merai kokybiškiausiai atstovauja karių teises savo krašto savivaldybėse.

“Nemaža dalis savivaldybių, nors ir negauna iš LR Krašto apsaugos ministerijos atskirų asignavimų, vis tiek suprasdamos karių tarnybos ypatumus ir jų tarnybos prasmę, užtikrina PPKT ir PKT kariams tam tikrą paramą. Džiugu, kad galėsiu su dabartiniais merais pasidalinti patirtimi ir dar labiau prisidėti prie karių gerovės. Tai visada buvo, yra ir bus mano pagrindinis tikslas”, – sakė L. Jakas.

Pasak jo, kariai garantuoja mūsų saugumą – mes turime jiems atsidėkodami už jų darbą jiems garantuoti jų valstybės palaikymą.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!