- Reklama -

Taikos generolas Valdas Tutkus, kurį prezidentinėje kovoje pirmiausia parėmė partija „Kartu su Vyčiu“, vadovaujama Vaclovo Žutauto, toliau vienija politines jėgas.

Šiandien Kaune į Prezidentus kandidatuojantis Valdas Tutkus pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Žemaičių partija, kuri ne tik rems Valdą Tutkų jo prezidentinėje kovoje, bet taip pat bendradarbiaus ir ateityje.

„Žemaitija visada buvo ryžtinga Lietuvos tikrųjų vertybių tvirtovė. Kalbą, kultūrą, tautiškumą ir tradicines vertybes išsaugoję ir visa tai ginančios mažos partijos Lietuvoje neturi galimybių įgyvendinti savo tikslų. Teisinių kliūčių veikimui pavieniui ar bendrai yra tiek, kad konkuruoti su milijonines dotacijas gaunančiomis sisteminėmis partijomis yra labai sudėtinga. Kelias vienas – tą suvokti, aiškinti žmonėms kas vyksta ir jungti jėgas bendram veikimui“, – pasirašydama bendradarbiavimo sutartį sakė Žemaičių partijos pirmininkė Irena Stražinskaitė-Glinskienė.

Politinio bendradarbiavimo susitarimą su Valdo Tutkaus štabu taip pat pasirašė Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partijos pirmininkas Mindaugas Puidokas.

Paramos susitarimą besiburiančioms tradicines vertybes palaikančioms jėgoms pasirašė ir tautos dainius, visuomenininkas Romas Dambrauskas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!