- Reklama -

Seimui po svarstymo pritarus vienos lyties asmenų „santuokoms“, teisininkas Alvis Mozeris atkreipė dėmesį į kai kuriuos sutapimus.

„1. Pirmadienio popietę „laisvietis“ ir šios frakcijos seniūnas Mitalas praneša, kad tiek frakcijoje, tiek valdančiojoje koalicijoje nuspręsta Civilinės sąjungos įstatymo projektą išbraukti iš antradienio Seimo posėdžių darbotvarkės. Į ELTA žurnalisto klausimą, kodėl taip nuspręsta, Mitalas atsako: „Tiesiog taip sutarėme ir jis bus tada, kada bus. Daugiau nenorėčiau nieko detalizuoti. Šitas klausimas bus kažkada kitą kartą.“.

2. Tos pačios dienos vakare, E. Jakilaičio laidoje „Dėmesio centre“ JAV ambasadorius Robertas Gilchristas pareiškia, kad 2023 m. liepos mėn. į NATO viršūnių susitikimą Lietuvoje atvykstantis JAV prezidentas J. Bidenas įvertintų Civilinės sąjungos įstatymo priėmimą: „Šis klausimas domina ir J. Bideną. Tikiuosi, kad šis įstatymas bus priimtas prieš jam atvykstant. Manau, kad jis laikytų tai svarbiu žingsniu į priekį.“.

3. Jau kitą dieną netikėtai ateina „laisviečio“ Mitalo minėtas „kitas kartas“ – Civilinės sąjungos įstatymo projektas grąžinamas į Seimo posėdžių darbotvarkę, o po svarstymo jam dar ir pritariama“, – savo feisbuko paskyroje dėmesį į „sutapimus“ atkreipė teisininkas Alvis Mozeris.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!