Kas iš tiesų yra „būkim vieningi“?

2
1179
- Reklama -

Herkus Baranauskas-Deltuvis

Vaidą Žemaitį (ar Vaidą Lėkš(s)tutį) pirmą kartą užmačiau Respublikos redakcijoje, kai jis mėgino įsilieti į tada dar Šeimų Maršo organizatorių gretas.

Buvau šiek tiek girdėjęs apie tos personos ankstesnes kalbas, todėl nesistebėjau, kad Šeimų Maršas jo paslaugų atsisakė.

Ko pasekoje Vaidas Ž(L) ilgokai liejo apmaudą tiek ant Šeimų Maršo, tiek ant iš ŠM išsivysčiusio LŠS, vadindamas juos rusofobais ir nematančiais tiesos suklaidintais žmonėmis.

Ilgai galvojau, kad žmogus tiesiog turi savo viziją apie Lietuvos ateitį, man sunkiai suprantamą (dėl visur klijuojamo rusofobijos lipduko), bet viziją.

Tačiau po to, kai jis išsityčiojo iš Mokytojos Astros, kai jis praeitą savaitę Šeimų Sąjūdį išvadino „lansbergių projektu“, kai jis Rūtą Janutienę irgi pavadino „landsbergių projektu“, savęs paklausiau – kas gi nutiko tokio, kad Vaidui, pasivadinusiam „Būkim vieningi“ (netyčia nieko neprimena?), nebelaiko nervai tiek, kad jis ėmėsi nelogiškų kaltinimų?

O nutiko daug.

Ir OpTV išryškino šaikos veikas su Igničiu, ir Vakaruose šaikos ėmė nemylėti, ir afera su marmalais ėmė garsiai lįst į paviršių, kas labai nenaudinga ir šaikai, aklai vykdančiai Uršulės nurodymus, ir šaikos viduje reikalai pradėjo nebesiklostyti, ir masinė medija vis atviriau sako, kad šaikos laivas eina dugnan.

O čia dar LŠS mitingą spalio 22 dieną organizuoja.

Mitingą, kuriame kalbą norėjo pasakyti E. Švenčionienė, Paleckiuko ir Juraičio (daužiusio Jono Noreikos paminklinę lentą), bendražygė.

Kai išgirdau Vaido verkimą apie atstumtą Švenčionienę ir po to sekusį epitetą „landsbergių projektas“ LŠS, prisiminiau pernykštį Mokytojos Astros suorganizuotą mitingą rugpjūčio 10 dieną.

Juk tada mitinge, jei gerai pamenu, paskutinis kalbėjo būtent Vaidas, paraginęs žmones eiti prie Seimo ir pasikalbėti su seimūnais.

Kuo visa tai baigėsi (nors dar ir nesibaigė), mes visi žinome.

O Vaidas, jau nebepalankiai atsiliepiantis ir apie nesenus savo draugus „ekspertai.eu“, darosi vis piktesnis ir kategoriškesnis.

Savo laidų žiūrovus raginantis jo klausti visko, kad jis jiems galėtų viską teisingai išaiškinti. Nes kaip suprantu iš jo retorikos, tik jis vienas viską žino teisingai.

Ar ir tai nieko neprimena?

Ar nebus taip, kad projektas „būkim vieningi“ – tai šaikos projektas, visur vaidinantis jos antipodą (šaika rėkia apie kremlinius, Vaidas apie rusofobus), tačiau visada atsirandantis reikiamu laiku ir reikiamoje vietoje, kad ne tik sudrumstų vandenį, bet ir pakištų kažkam „kiaulę“?

Suaktyvėjantis visada, kai Lietuvoje organizuojami protestai prieš valdžią.

O juk pats „būkim vieningi“ jokio mitingo ar protesto niekada nė neorganizavo.

Priešingai – dargi gerokai prisidėjo prie to, kad parašų dėl referendumo kartelės sumažinimo rinkimas nueitų į kanalizaciją. Nes kai valdžia pratęsė parašų rinkimo laiką, būtent Vaidutis ėmė koneveikti tiek Nendrę Černiauskienę, tiek Zigmą Vaišvilą, tiek kitus žmones, rinkusius parašus dėl referendumo ir visą organizaciją skaldyti iš vidaus…
Nežinau, gal tai tik mano įtarios fantazijos vaisius. Pataisykit mane, jei klystu.

- Reklama -

2 KOMENTARAI

  1. Jus bijot pripazinti, kad Vaidas teisus! Lietuva valdo amerikonai tiesiai is jav ambasados, tokie isakymai kaip pulti kinija, uzdaryt kaliningrado tranzita, nuo ryto iki vakaro plaunamos smegenys koks rusas blogas, matomai taip ruosiami mes karui, pasakomas koks priesas ziaurus ir ttt, nors amerikancas vien irake nuzude kelis simtus tukstanciu nekaltu civiliu ir tam rusui dar daug reiktu iszudyt kad pasiektu bent trecdali to. Jusu paziuros projankines kaip ir koncervu, o tai situacijos lietuvoje niekad nepakeis.

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!