- Reklama -

Mindaugas Puidokas

Pedofilijos skandalas Seime! Konservatoriui Kristijonui Bartoševičiui pareikšti rimti pedofilijos kaltinimai – įtariamas mažamečio asmens prievartavimu!!!

Jis pats jau traukiasi iš Seimo, komentuodamas: „Iš Seimo traukiuosi dėl asmeninių aplinkybių. Tai susiję su mano asmenimi, tad būtų sunku detalizuoti. Dėl vidinių išgyvenimų, kaip čia pasakyti.“

Palikime interpretacijas nuošalyje, tačiau iš viešai pateikiamos K.Bartoševičiaus biografijos (dirbo mokytoju, vadovavo berniukų ir jaunuolių chorui „Ąžuoliukas“ ir pan.) akivaizdu, kad bendrauti su mažamečiais turėjo visas galimybes.

Atskiro dėmesio nusipelno ir straipsnio antraštė konservatorių rupore LRT: „Bartoševičiui itin rimti įtarimai – prokurorai tiria galimą mažamečio prievartavimą“! Kažkas naujo politinėje padangėje?

Beje, pats K.Bartoševičius iš Seimo traukiasi tik dabar, kai viešai paaiškėjo, jog generalinė prokurorė Nida Grunskienė jau kreipėsi į Seimo pirmininkę dėl jo neliečiamybės atėmimo, remiantis trimis Baudžiamojo kodekso straipsniais ir pradėtais tyrimais pagal juos. Pagal šiuos straipsnius numatoma atsakomybė už seksualinį mažamečių ir nepilnamečių asmenų prievartavimą.

Norisi tikėti, kad gerų permainų vėjai iš JAV patriotinės stovyklos Kongrese su rimtais teisiniais tyrimais prieš giluminę valstybę ir su jais susijusius politikus prasideda ir Lietuvoje!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!