N. Haley. CBS stop kadras
- Reklama -

Respublikonė, buvusi JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose (JT) Nikki Haley trečiadienį sustabdė savo Baltųjų rūmų kampaniją.

Ji atsisakė išreikšti palaikymą buvusiam prezidentui Donaldui Trumpui, tačiau paragino jį užsitarnauti nuosaikias pažiūras puoselėjančių ir nepriklausomų rinkėjų, palaikiusių ją pirminiuose rinkimuose, paramą.

„Dabar Donaldas Trumpas turi pelnyti jo nepalaikiusių žmonių mūsų partijoje ir už jos ribų balsus, tikiuosi, kad jis tai padarys“, – per televiziją parodytame kreipimesi iš Čarlstono Pietų Karolinoje pareiškė N. Haley.

N. Haley su D. Trumpu varžėsi dėl galimybės lapkritį vyksiančiuose rinkimuose susigrumti su prezidentu Joe Bidenu, tačiau per vadinamąjį „superantradienį“ ji iškovojo pergalę tik vienoje valstijoje ir niekada nesudarė rimtos kliūties D. Trumpo kelyje nominacijos link.

„Esu dėkinga už paramą, kurios sulaukėme iš visos mūsų puikios šalies, – pridūrė N. Haley. – Bet dabar atėjo laikas stabdyti mano kampaniją. Aš sakiau, kad noriu, jog amerikiečių balsai būtų išgirsti – tai ir padariau. Dėl nieko nesigailiu.“

 

Lina Linkevičiūtė (AFP)
ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama
- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!