- Reklama -

 

Šiuo laišku nesikreipiu į (NE)Laisvės partijos gerbėjus. Beviltiška. Visuomenės homoseksualizavimas ir kanapizavimas terūpi keliems procentams rinkėjų.

O štai jus – KONSERVATORIAMS patikėjusiems mūsų valstybės ateitį keturiems metams – „išplūsti“ tikrai norisi. Atsilyginti jums jūsų „madonomis“ – maldeikienėmis ar juknevičienėmis, kitomis rupūžėmis, gyvatėmis, krintančiomis iš pravertos burnos.

Ar pagaliau, po dviejų metų, jūs pradėjote suprasti, kas vyksta su Lietuva. Ar toliau naiviomis akutėmis reikalausite netrukdyti šiai vyriausybei dirbti.

Jau du su pusę metų reikalaujate, prašote netrukdyti. Na, štai. Patenkinti?

Ach, Ukraina!! Taip. Pamiršau. Kaip galėjau pražiopsoti. Tai ant Lietuvos pilasi maskolių sviediniai griaudami mūsų pramonę, kultūrą, ūkį, daužomos elektrinės, kurias dieną naktį didvyriškai atstatinėja elektrikų brigados. Tai mes laidojam kritusius lietuvių karius ir didvyriškai laikomės savo žemėje.

Ne. Nesakau, solidariai su ukrainiečiais.

Juos tvatija svetimi, o ar mus netvatija savi? Nėra tokios iliuzijos? Nesusidarė?

Mieli konservatoriai, jums neatrodo, kad „geriausia kas galėjo Lietuvai nutikti“ jau nutiko ir laikas, kad nors kažkas nutiktų blogesnio!!

Nors koks nors elektros kainų sumažėjimas, jau nekalbu apie tokias blogybes, kaip supratimas – Lietuvoje irgi gyvena žmonės. Pensininkai, šeimos. Kad na, ne visi gauna Maldeikienės vertą atlyginimą.

Jums neatrodo, kad jūsų ministeris „arkangelas“, užuot važinėjęs po pasaulį su benzino kanistru ir iš jo laistydamas konfliktų ugnį, galėtų nors kartą užsukti į Švediją, mokančią mažiausiai pasaulyje už elektrą, ir paprašyti pagalbos susidoroti su dabartine krize. Juk kažkaip švedų bankininkystę įsivedėm, kad ją kur galas.

Dar paklausiu jūsų, jei galima, aišku.

Ar nepaisyti visuomenės nuomonės, rengti įstatymus slapčia ir „prastūminėti“ paskutinę dieną Seime balsuodami už „dieviškuosius“ irgi leidote? O nurėžti šeimoms pinigus? O nuvertinti jūsų uždarbį, pensijas ir liepti ne tik verslui, bet de facto – jums gyventi iš „lašinių ir įvertinti rizikas“?

Ar suprantate, jog jūsų dėka „dieviškieji“ ne tik užsidirbo tūkstantinius protesto mitingus, tačiau pradėjo ir verslo ardymą. Savo neveikimu. Arogancija, žmonių gyvenimų nematymu. Kitos nuomonės niekinimu. Plėšrumu siekiant asmeninės ir partinės naudos, vyriausybės kompetencijų beviltiškumu. Kad Lietuvai ir dabar svarbiausia homoseksualizuotis?

Nebeturiu kantrybės, todėl paskutinis klausimas:
„Ko dar reikia, kad atsibustumėte“?

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!