- Reklama -

Tomas Baranauskas

2023 m. balandžio 4 d. TS-LKD A. Ažubalis, L. Kasčiūnas ir grupė draugų Seime įregistruoja įstatymo dėl Lietuvos komunistų partijos veiklos vertinimo projektą. Nes, nu, praėjus daugiau kaip 30 metų po LKP išnykimo, tai staiga tapo viena didžiausių aktualijų ant Lietuvos. Nu. Daugiau nebuvo galima tylėt nė minutės!

2023 m. balandžio 5 d. TS-LKD aptarnaujantis žopnikas (ŽoPA narys) D. Pancerovas paskelbia atradęs „sensacingą” prezidento Gitano Nausėdos įstojimo į LKP pagal 1988 m. gegužės 20 d. parašytą prašymą faktą.

Iškart pasipylė TS-LKD veikėjų ir fanų atsiminimai apie tai, kaip jie tuo metu, kai Nausėda stojo į LKP, dalyvavo Sąjūdžio mitinguose, nešiojo „Sąjūdžio žinias” ir t.t. Tiesa, Sąjūdžio Iniciatyvinė grupė buvo išrinkta tik birželio 3 d., bet juk pernelyg didelis dėmesys tikslioms datoms išduoda prielankumą nusikalstamai LKP, ir tiek. Tai nekreipkime į jas dėmesio!

Ir tik nepagalvokite, kad šie du faktai, kuriuos skiria 1 (viena) diena, yra kaip nors susiję ir yra kokios nors vienos akcijos sudedamosios dalys. Juk negali būti, kad iškiliojo žopniko „atradimai” suplanuoti ir sustrateguoti Seimo TS-LKD frakcijoje…

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!